ΑΕΚ- Αλίνγκσας 31-24 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ- Αλίνγκσας 31-24 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αλίνγκσας στη Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σουηδία βρίσκεται από χθες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 την Αλίνγκσας στον 2ο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο του 3ου Γύρου του EHF European Cup.

Η «Ένωση» είναι πανέτοιμη και αποφασισμένη για να πανηγυρίσει μια ακόμη εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη φέτος και να επιστρέψει με την πρόκριση στους «16» στις αποσκευές της.

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης» με 32-27 και σήμερα δεν θέλει απλά να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα των πέντε τερμάτων αλλά να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Συγκεκριμένα η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι της Αλίνγκσας στο Facebook, ΕΔΩ.

Δείτε ζωντανά:

Βαγγέλης Αρναούτογλου - ΑΕΚ: Πολλά πρέπει να ειπωθούν και ακόμα πιο πολλά να γίνουν
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X