
Τις διαδικασίες για να αποκτήσει ρωσική υπηκοότητα άρχισε ο Κουίνσι Πρόμες. Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας αποφάσισε να γίνει… Ρώσος, προκειμένου να αποφύγει τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη που αντιμετωπίζει στην πατρίδα του.
Ο 50 φορές διεθνής με τους «οράνιε» άσος αντιμετωπίζει κατηγορίες από διακίνηση ναρκωτικών, μέχρι και για μαχαίρωμα συγγενικού του προσώπου, με τις υποθέσεις να εκκρεμούν σε βάρος του στα ολλανδικά δικαστήρια. Η δίκη του έχει οριστεί για τις 3 Μαρτίου, αλλά είναι πιθανό να μην παραστεί καν παραμένοντας στη Ρωσία.
Ο Πρόμες, που έχει περάσει από Άγιαξ, Σεβίλλη και Τβέντε, είχε αγωνιστεί στη Σπαρτάκ Μόσχας από το 2014 μέχρι το 2018 και επέστρεψε το 2021.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΟ το Q&A με τον Θάνο Τσίμπο για όλα τα θέματα της ΑΕΚ Betsson! (VIDEO)
- Ο Μάριος Ηλιόπουλος «έκλεψε» τον Καλοσκάμη μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Μίλησαν Νίκολιτς – Καλοσκάμης για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!
- Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τον Καλοσκάμη!



Στην Μπαρτσελόνα ο Ζοάν Γκαρθία

«Στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ ο Ρότα – Ετοιμάζει πρόταση στην ΑΕΚ»

Πρώτος στη Γκρενόμπλ ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5,82μ.

Στην ΑΕΚ ο 14χρονος Ορέστης Τσαχουρίδης

Τρεισήμισι ώρες για μία ταινία: Γιατί έχει αυξηθεί τόσο πολύ η διάρκεια των νέων παραγωγών του Χόλιγουντ