Μία ζωή ενωμένοι: Φοβερό VIDEO του Αμραμπατ και του 11χρονου αδερφού του

Μία ζωή ενωμένοι: Φοβερό VIDEO του Αμραμπατ και του 11χρονου αδερφού του
Photo Credits: INTIME

Νορντίν και Σοφιάν Άμραμπατ είναι μία... γροθιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από μικρή ηλικία, τα αδέρφια Αμραμπατ είναι μία… γροθιά.

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του στο Κατάρ και πανηγύρισε μαζί του την ιστορική πρόκριση του Μαρόκου κόντρα στην Πορτογαλία, με τον μικρό Άμπραμπατ να έχει μονοπωλήσει τα βλέμματα με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αναγκάζοντας μεγάλα κλαμπ να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Τα δύο πολύ δεμένα αδέρφια έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην Ολλανδία, όπου και γεννήθηκαν. Ο Νόρντιν ξεκίνησε πρώτος ως ένα μεγάλο ταλέντο που έπαιξε στις Ελπίδες της Ολλανδίας, προτού επιλέξει να εκπροσωπήσει τη χώρα από την οποία κατάγεται, ενώ το ίδιο έκανε και ο εννιά χρόνια μικρότερος αδερφός του.

Ένα απίθανο βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον 20χρονο Νόρντιν να βλέπει τον 11χρονο Σοφιάν να παίζει σε μια αλάνα ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες, μετά τα όμορφα πλάνα με τα δύο αδέρφια συγκινημένα μπροστά στις κάμερες στον απόηχο του θριάμβου του Μαρόκου.

Δείτε εδώ:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X