ΑΕΚ: Πανέτοιμη για να «κλειδώσει» την πρόκριση (17:00) στη Σουηδία κόντρα στην Αλίνγκσας

ΑΕΚ: Πανέτοιμη για να «κλειδώσει» την πρόκριση (17:00) στη Σουηδία κόντρα στην Αλίνγκσας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να πανηγυρίσει σήμερα την πρόκριση στους «16» του EHF European Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σουηδία βρίσκεται από χθες η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 την Αλίνγκσας στον 2ο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο του 3ου Γύρου του EHF European Cup.

Η «Ένωση» είναι πανέτοιμη και αποφασισμένη για να πανηγυρίσει μια ακόμη εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη φέτος και να επιστρέψει με την πρόκριση στους «16» στις αποσκευές της. Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης» με 32-27 και σήμερα δεν θέλει απλά να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα των πέντε τερμάτων αλλά να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Η ΑΕΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Νέα Φιλαδέλφεια αναχώρησε χθες το πρωί για τον προορισμό της με τον Αλέξη Αλβανό να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 16 παίκτες. Συγκεκριμένα η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

Αλβανός: «Να γυρίσουμε πίσω με το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ο Αλέξης Αλβανός από την πρώτη στιγμή φρόντισε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους και ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούν στη νίκη με 32-27 στο «Γ. Κασιμάτης» και τόνισε πως στόχος είναι να γυρίσουν από τη Σουηδία με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μιλώντας στο aek.gr δήλωσε: «Γνωρίζουμε την ικανότητα του αντιπάλου, καθώς και την δυσκολία του παιχνιδιού. Δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να επαναπαυτούμε στην διαφορά του πρώτου παιχνιδιού, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στα πράγματα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κατανοούμε όλοι την σημαντικότητα του παιχνιδιού και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Από την μεριά του ο πίβοτ της ΑΕΚ, Νίκος Λιάπης δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί καλύτερη στον σημερινό αγώνα σε σχέση με το πρώτο ματς στην Αθήνα: «Είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο αγώνα. Δεν επαναπαυόμαστε στη διαφορά 5 τερμάτων από τον πρώτο αγώνα και είμαστε προετοιμασμένοι για έναν διαφορετικό αγώνα, διότι η Αλίνγκσας πιστεύω πως θα αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ώστε να καλύψει αυτή τη διαφορά. Πρέπει να φανούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα».

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X