Ρεγκραγκί: «Είμαστε ο "Ρόκι" του Μουντιάλ»

Ρεγκραγκί: «Είμαστε ο "Ρόκι" του Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκράγκι αποκάλεσε την ομάδα του «Ρόκι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαρόκο είναι η μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ 2022 και όπως είναι λογικό, εντυπωσιάζει.

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία, και έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά του τουρνουά και ο Βαλίντ Ρεγκράγκι πιστεύει ότι τα αουτσάιντέρ του έχουν διοχετεύσει το πνεύμα του χαρακτήρα του Ρόκι Μπαλμπόα του Σιλβέστερ Σταλόνε για να κερδίσει «τον κόσμο».

Αναλυτικά, ο Ρεγκράγκι είπε:

«Έχουμε ένα ξεκάθαρο σχέδιο παιχνιδιού. Όλοι πρέπει να δουλέψουν. Νομίζω ότι δεν έχουν τρέξει ποτέ τόσο πολύ σήμερα (χθες) όσο στη ζωή τους, αλλά το κάνουν αυτό για τη χώρα τους.

Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο κόντρα στην Ισπανία, αλλά όταν βάλεις καρδιά, δημιουργείς τις ευκαιρίες σου. Γινόμαστε η ομάδα που όλοι αγαπούν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο — αν δείξετε αυτό το πάθος, την επιθυμία, την πίστη, μπορείτε να πετύχετε. Οι παίκτες μου το έχουν δείξει.

Κερδίσαμε την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο χωρίς να δεχθούμε γκολ, αυτό δεν είναι θαύμα, αυτό είναι σκληρή δουλειά. Κάναμε τους ανθρώπους μας χαρούμενους και περήφανους, την ήπειρό μας χαρούμενη και περήφανη.

Όταν παρακολουθείτε τον Ρόκι, θέλετε να υποστηρίξετε τον Ρόκι λόγω της καρδιάς του και της δέσμευσής του, και νομίζω ότι είμαστε ο Ρόκι αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όταν είσαι μια μικρή ομάδα πρέπει να ονειρεύεσαι, να πιστεύεις. Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο, μεγάλο μήνυμα για τον κόσμο. Νομίζω ότι τώρα ο κόσμος είναι με το Μαρόκο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X