Γουόκερ για Κέιν: «Δεν τον κατηγορώ, όλοι ήθελαν να το εκτελέσει αυτός»

Γουόκερ για Κέιν: «Δεν τον κατηγορώ, όλοι ήθελαν να το εκτελέσει αυτός»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάιλ Γουόκερ στο πλάι του αρχηγού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε άδοξα το Σάββατο, καθώς ο Κέιν έχασε την ευκαιρία να ακυρώσει το γκολ του Ολιβιέ Ζιρού, με την Γαλλία να προηγείται στον προημιτελικό με 2-1.

Μετά την ήττα της Αγγλίας στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Euro 2020 από την Ιταλία, οι παίκτες που έχασαν τα πέναλτι δέχθηκαν όλοι ρατσιστική διαδικτυακή κακοποίηση, η οποία οδήγησε στην επιβολή στερητικών της ελευθερίας ποινών για ορισμένα άτομα.

Και ο Γουόκερ, 32 ετών, δήλωσε ότι θέλει να δει ανθρώπους να υποστηρίζουν τον Κέιν αντί να τον κακομεταχειρίζονται, μετά την χαμένο πέναλτί του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι όλοι στη χώρα ήθελαν να εκτελέσει αυτό το πέναλτι.

Δεν θέλω κάτι σαν το Γιούρο. Μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε. Ήταν ένας φανταστικός εκτελεστής πέναλτι για την ομάδα και τη χώρα. Ένα πέναλτι δεν το αλλάζει αυτό.

Τον κατηγορώ; Όχι, γιατί έχει σκοράρει τόσα πολλά πέναλτι που με έχουν σώσει, για την ομάδα και την χώρα. Δεν είμαστε βαθιά ηττημένοι, δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν άλλον. Θα προχωρήσουμε. Δυστυχώς δεν ήταν η νύχτα μας. Δώστε εύσημα στη Γαλλία, είναι καλή ομάδα. Αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X