Χάρι Κέιν: «Δεν χτύπησα το πέναλτι με τον τρόπο που ήθελα»

Χάρι Κέιν: «Δεν χτύπησα το πέναλτι με τον τρόπο που ήθελα»
Photo Credits: INTIME

Απαρηγόρητος ο Χάρι Κέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία έμεινε για έβδομη φορά εκτός συνέχειας Μουντιάλ στα προημιτελικά, μετά την ήττα με 2-1 από τη Γαλλία.

Ο Χάρι Κέιν καθώς ήταν εκείνος που σούταρε άουτ την ευκαιρία των «λιονταριών» να ισοφαρίσουν αποτυγχάνοντας σε εκτέλεση πέναλτι στο 84’ και όπως ήταν φυσικό, στο τέλος του ματς ήταν απαρηγόρητος.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι ένας παίκτης που σκέφτεται πολύ και πάντα προετοιμάζομαι για κάθε παιχνίδι είτε πάρω ένα είτε δύο πέναλτι. Δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στην προετοιμασία μου, συνεπώς. Δεν ένιωσα κάτι διαφορετικό, πήγα με αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση, αλλά δεν το χτύπησα με τον τρόπο που ήθελα.

Φυσικά είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να μάθω να ζω και να το υποστώ. Όμως όλοι μας μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και την προσπάθειά μας. Ξέρω πως αυτή η εθνική Αγγλίας είναι σε μια πολύ καλή θέση για το μέλλον«.

Γι την ιστορία, αυτό ήταν το ενδέκατο χαμένο πέναλτι στην καριέρα του Χάρι Κέιν, ενώ έχει ευστοχήσει σε 58 (84% ποσοστό επιτυχίας). Το χθεσινό ήταν το τέταρτο πέναλτι που χάνει με το εθνόσημο, αλλά το πρώτο που πραγματικά… «πόνεσε», αφού στις προηγούμενες τρεις περιπτώσεις, το 2016 σε φιλικό με την Τουρκία (2-1), το 2019 για τα προκριματικά του Euro κόντρα στο Κόσοβο (5-3) και το Ιούνιο του 2021 για το Euro κόντρα στη Δανία (2-1 στην παράταση) η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X