Ποια είναι τα 2+1 πιο άτυχα ζώδια του 2023

Ποια είναι τα 2+1 πιο άτυχα ζώδια του 2023

Κάθε χρονιά που έρχεται, έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει σε κάθε ζώδιο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε χρονιά που έρχεται, έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει σε κάθε ζώδιο. Υπάρχουν ωστόσο οι άτυχοι και οι τυχεροί της νέας χρονιάς και εμείς θα σταθούμε στους πρώτους.

H νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά και ήδη η αστρολογία έχει εντοπίσει τα πιο άτυχα ζώδια του 2023. Η νέα χρονιά επιφυλάσσει για 3 συγκεκριμένα ζώδια μία μεγαλύτερη δυσκολία και μια γενικότερη ατυχία σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Το 2023 έρχεται με αβεβαιότητα και ασταθείς συνθήκες, καθώς δυο πλανήτες θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία.

Ο πρώτος είναι ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Ιανουαρίου και ο δεύτερος ο Άρης μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

Τα τρία άτυχα ζώδια του 2023

Υδροχόος

Η νέα χρονιά θα φέρει οικονομικές δυσχέρειες και περιορισμούς σε πολλούς Υδροχόους. Και ιδίως από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Λέοντα.

Επίσης ο Πλούτωνας θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23 Μαρτίου φέρνοντας μαζί του πολλές αλλαγές. Κάποιες από αυτές δεν θα αρέσουν στους Υδροχόους.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X