Μουντιάλ 2022: Τα αδέρφια Άμραμπατ «χέρι - χέρι» από τα παιδικά χρόνια μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου! (ΦΩΤΟ)

Μουντιάλ 2022: Τα αδέρφια Άμραμπατ «χέρι - χέρι» από τα παιδικά χρόνια μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη φοβερή φωτογραφία των αδερφών Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαροκό έγραψε ιστορία και συνέχισε το παραμύθι του στο Μουντιάλ!

Η ομάδα του Ρεγκραγκί επικράτησε της Πορτογαλίας με 1-0 χάρη στο γκολ του Εν-Νεσίρι και έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που καταφέρνει να «σκαρφαλώσει» το βουνό των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βάζοντας τέλος στο όνειρο του Κριστιάνο Ρονάλντο για κατάκτηση του χρυσού τροπαίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Μαρόκο, ο Σοφιάν Άμραμπατ, ο αδερφός του άσου της ΑΕΚ, Νόρντιν. Ο παίκτης της Ένωσης, βρίσκεται δίπλα στην αποστολή του Μαρόκο στο Κατάρ και πανηγύρισε μαζί με τους ποδοσφαιριστές που επικράτησαν της Πορτογαλίας.

Μάλιστα έδωσε και συνέντευξη μαζί με τον αδερφό και η εικόνα τους έγινε viral στα social media. Χωρίς πολλά σχόλια, η εικόνα τους μετά την πρόκρισή τους στους «4» του Μουντιά δίπλα σε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικροί. Έγραψαν ιστορία.

Ο άσος της ΑΕΚ, που πήρε ειδική άδεια και ταξίδεψε στη Ντόχα, την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Σοφιάν «μπούκαρε» δακρυσμένος , φίλησε τον αδερφό του και μίλησε για τις μεγάλες στιγμές που ζει το έθνος των Μαροκινών. «Ημιτελικά;!!! Είμαστε στους 4 καλύτερους στον κόσμο! Απίστευτο». είπε ο Νορντίν.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X