Άμραμπατ: «Σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος, πάμε για πρωτάθλημα με την ΑΕΚ!»

Άμραμπατ: «Σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος, πάμε για πρωτάθλημα με την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Πιστεύει στον τίτλο για την ΑΕΚ ο Νόρντιν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ βρίσκεται στην Ντόχα για δύο μόλις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει το ιστορικής σημασίας ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Πορτογαλία στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα, θα έχει και το ρόλο του σχολιαστή για τηλεοπτικό δίκτυο.

Το Gazzetta συνάντησε τον Μαροκινό χαφ της ΑΕΚ στο Κέντρο Τύπου του Al Thumama Stadium και εκείνος μίλησε για αυτήν του την εμπειρία, ενώ παράλληλα έστειλε και μήνυμα τίτλου στους οπαδούς της Ένωσης ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Ακόμα, ξεκαθάρισε πως σε δύο εβδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμος έχοντας ξεπεράσει την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προ τριών περίπου εβδομάδων.

Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει έως τώρα για τη διοργάνωση τόσο από αγωνιστικής όσο και οργανωτικής πλευράς;

«Διεξάγεται ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο, οι αγώνες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Νομίζω όμως ότι και από οργανωτικής πλευράς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Το Κατάρ έχει φέρει εις πέρας το πρότζεκτ με μεγάλη επιτυχία. Ελπίζω στο μέλλον και η Σαουδική Αραβία να διοργανώσει ένα Μουντιάλ».

Τι πρόβλεψη μπορείς να κάνεις για την αναμέτρησης του Μαρόκου κόντρα στην Πορτογαλία;

Το Μαρόκο είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, όμως σήμερα θα έχει απέναντί του ένα αντίπαλο πολύ ψηλού επιπέδου. Είναι ένας προημιτελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν μπορεί να είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Νομίζω πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και θα καθορίσουν το ποια ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πώς αισθάνεσαι που θα παρακολουθήσεις αγώνα του Μουντιάλ έχοντας το ρόλο του σχολιαστή;

Είναι μία εξαιρετική εμπειρία. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο στον οποίο ανήκω που μου έδωσε ειδική άδεια για να βρίσκομαι εδώ. Όλη η ομάδα είχε ρεπό το Σάββατο και εμένα μου δόθηκε η δυνατότητα να λείψω μία επιπλέον μέρα, οπότε οφείλω ένα ευχαριστώ στην ΑΕΚ που μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός τόσο σπουδαίου τουρνουά. Βρίσκομαι και πάλι ανάμεσα σε συμπατριώτες μου και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Έχω την ευκαιρία να είμαι δίπλα σε Μαροκινούς σε μία πολύ σπουδαία ημέρα για εκείνους, αφού η εθνική μας αγωνίζεται σε έναν προημιτελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πότε θα είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στις αγωνιστικές υποχρεώσεις σου με την ΑΕΚ;

«Αύριο το πρωί επιστρέφω στην Αθήνα. Χρειάζομαι δύο ακόμα εβδομάδες για να είμαι απόλυτα έτοιμος μετά το χειρουργείο που έκανα πριν από 25 ημέρες».

Κλείνοντας, τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Τους αγαπώ πάρα πολύ! Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X