Η ΑΕΚ έφερε τον μάγο Φερνάντες και οι άλλοι απλά ψάχνουν!

Η ΑΕΚ έφερε τον μάγο Φερνάντες και οι άλλοι απλά ψάχνουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης ανυπομονεί να δει ξανά τον Φερνάντες και αναδεικνύει την ειδοποιό διαφορά της ΑΕΚ με τους άλλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χειμερινή προετοιμασία που τελείωσε. Έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των επισήμων υποχρεώσεων. Μεταγραφικά σενάρια πολλά. Για όλους. Για όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στην Ελλάδα. Ποια ομάδα είναι κερδισμένη; Μα προφανώς η ΑΕΚ. Δεν είναι καθόλου οπαδική προσέγγιση. Μια μεταγραφή για να αποδειχθεί σημαντική και να έχει πιθανότητες να σου αποδώσει πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αυτό το έχει καταφέρει η ΑΕΚ με τον Φερνάντες. Ο Ισπανός που ήρθε από το Βόλο την κατάλληλη στιγμή και προετοιμασία έχει κάνει και φιλικά παιχνίδια έχει παίξει και στις 4 του Γενάρη θα ναι έτοιμος, θα έχει δικαίωμα να παίξει. Θα μπορούσε και τώρα στις αγωνιστικές του δεύτερου γύρου που θα γίνουν πριν τελειώσει ο χρόνος αλλά δεν έχει το δικαίωμα αφού επίσημα η μεταγραφική περίοδος αρχίζει την πρώτη του Γενάρη.

Η ΑΕΚ έχει κινηθεί γρήγορα, έχει κινηθεί σωστά έχει πάρει ήδη παίκτη και τον έκανε ήδη μέλος της ομάδας της. Οι άλλοι ακόμα ψάχνουν ποιον παίκτη μπορεί να πάρουν από τα αζήτητα της Βραζιλίας, της Κύπρου, της Σλοβενίας, δανεικούς, παίκτες που έχουν να παίξουν πάνω από ένα χρόνο. Δεν είναι αλαζονική προσέγγιση. Είναι η πραγματικότητα. Ο Φερνάντες ήδη δείχνει στοιχεία της αξίας του και ο Αλμέιδα τον έχει κάνει ήδη μέλος σημαντικό για την ομάδα του. Τα πράγματα πραγματικά πάνε καλά για την ΑΕΚ που δουλεύει σωστά και όλοι μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να είναι. Είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους. Προφανώς ότι καταφέρει θα φανεί μέσα στο γήπεδο αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει δουλέψει σωστά και μεθοδικά για πρώτη φορά ύστερα από πάρα μα πάρα πολύ καιρό. Μια δουλειά που άρχισε το το καλοκαίρι και συνεχίζεται με τους ίδιους σωστούς και αποτελεσματικούς ρυθμούς.

Ο Ενωσίτης

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X