Πειρατικές αιχμές (10 Δεκεμβρίου 2022)

Πειρατικές αιχμές (10 Δεκεμβρίου 2022)
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου είναι πάλι εδώ με νέες Πειρατικές Αιχμές.

Αναλυτικά:

✓ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ώσπου να ξεκινήσει και πάλι το Πρωτάθλημα. Για να ξαναδούμε την ΑΕΚΑΡΑ να ζωγραφίζει στο τερέν και να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Μα ακόμη πιο πολύ αδημονούμε, για να μπούμε ξανά στην Αγιά Σοφιά, στο Κάστρο μας, στη Γηπεδάρα μας, στο Σπίτι μας! Ε ρε Α.Ε.Κ τι μας έχεις κάνει με το Ναό της Προσφυγιάς! Μας αρρώστησες για τα καλά και είναι κι ανίατη αυτή η… “αρρώστια”!!!

✓ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ. Επιτυχία για την Α.Ε.Κ σημαίνει να σηκώνει Κούπες, Πρωταθλήματα και Κύπελλα, παράλληλα δε να καταγράφει κι όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες-διακρίσεις και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Αν δεν πραγματοποιούνται αυτοί οι στόχοι, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχίες. Το αντίθετο μάλλον θα λέγαμε. Αυτό για να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι σαν Πειρατές και οπαδοί της ΑΕΚΑΡΑΣ!

✓ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ… δεν αναγνωρίζουν αυτή την αναγκαιότητα, όποιοι θεωρούν ότι η Α.Ε.Κ. δεν πρέπει να βάζει σε πρώτο πλάνο τον Πρωταθλητισμό και την Κατάκτηση Τίτλων, αλλά απλά να παίζει “καλή μπαλίτσα” κι.. “εντάξει μωρέ!” – να τους πληροφορήσουμε ότι η Α.Ε.Κ δεν είναι τσίρκο για να κάνουν χάζι οι κάθε λογής καρναβαλιστές. H Α.Ε.Κ δεν είναι ομαδούλα γειτονιάς ούτε “καραγκιόζ μπερντέ” για να αρκούμαστε στην… παροχή θεάματος! Είναι πλασμένη για να πρωταγωνιστεί!

✓ ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ λοιπόν οι διάφοροι “εκσυγχρονιστές της συμφοράς”, ότι εκείνες οι θλιβερές εποχές του “this is aekaki” – τότε που κάποιοι μας καλούσαν να βγάλουμε τις φανέλες και να γίνουμε ολυμπιακοί και παναθηναϊκοί αν θέλαμε τίτλους (!!!) – πέρασαν ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. Τέλος!  Η Α.Ε.Κ ξαναβρήκε το δρόμο της, με χίλια βάσανα και περιπέτειες, και τώρα πια, μετά και την αποπεράτωση του νέου Γηπέδου της, βάζει ξανά πλώρη για την Επανακατάκτηση του ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ της, αυτόν που έχει επωμιστεί εκ της δημιουργίας της!

✓ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ οι πάντες, όταν φτάσει ξανά η πολυπόθητη ώρα που η Α.Ε.Κ θα κατακτά και πάλι Πρωταθλήματα, εννοείται με την αξία και με το σπαθί της όπως κάνει πάντα άλλωστε. Τότε, εκείνες οι επικές, μαγικές, μεγαλειώδεις στιγμές που θα επακολουθήσουν (ένα δείγμα ήταν και το Πρωτάθλημα του 2018) θα αποτυπώσουν στην αντίληψη και τη νοοτροπία όλου του κόσμου πόσο σημαντική είναι η Υπόθεση Πρωταθλητισμός για την ίδια την Α.Ε.Κ, για εμάς και για τις επόμενες γενιές.

✓ΚΡΙΝΑΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ αυτές τις “παρεμβάσεις” διότι όλαααα αυτά τα πέτρινα χρόνια που έχουμε βιώσει σαν λαός της Α.Ε.Κ, δεν έπληξαν μόνο την αγωνιστική παρουσία της Ομάδας, αλλά λαβώθηκε βαριά και η νοοτροπία του Κόσμου μας. Μεγάλωσαν γενιές χωρίς να έχουν συναίσθηση τι σημαίνει ΑΕΚτζήδικη Ισχύ και Κυριαρχία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Φρονούμε ότι πλέον με το Γήπεδο ως “πυρηνικό μας όπλο”, τον Μελισσανίδη στην ηγεσία και τον πύρινο Κόσμο μας στις επάλξεις, θα αποκατασταθεί, και μάλιστα πολύ σύντομα, και η Ιστορία και… η  νοοτροπία.
✓ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μούφα από αυτό το λεγόμενο “no politica” στο αθλητικό γίγνεσθαι, που πασάρουν πολλοί και διάφοροι πονηρίδηδες από δω κι από κει. Αφού όλα στη ζωή μας, από τον αθλητισμό μέχρι την καθημερινότητά μας, είναι αποτελέσματα πολιτικών αποφάσεων. Άρα είναι, “εκ των πραγμάτων”, βλακώδες να  επιτρέπεις στους “από πάνω” να σε χορεύουν στο ταψί και εσύ που βρίσκεσαι στους “από κάτω” να είσαι ο βουβός αποδέκτης και το άβουλο θύμα. Εκτός αν συμφέρει κάποιους αυτή η προωθούμενη απάθεια. Στην τελική ποιος σας είπε ότι οι οπαδοί είναι ζώα για να τους κουμαντάρετε όπως γουστάρετε εσείς;;; Όχι ρε, έχουμε και κρίση και άποψη για τα πάντα σαν φίλαθλοι και σαν πολίτες. Άντε λοιπόν, πουλήστε αλλού την πραμάτεια σας. Θα χαιρόμαστε να βλέπουμε οπαδικά πανό στα γήπεδα για τα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας.

✓ ΨΕΥΔΟΜΟΥΝΤΙΑΛ : Γεμίσανε τα θησαυροφυλάκια της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ελίτ με φράγκα και οι τάφοι με 6.750 νεκρούς εργαζόμενους οι οποίοι αποτέλεσαν την… “αναλώσιμη ύλη” για την διοργάνωση της διαφθοράς. Αυτή η τραγική αντίθεση θα συνοδεύει για πάντα το “Καταρ”αμένο μουντιάλ που θα στιγματιστεί ως η ντροπή τής, δήθεν, πολιτισμένης ανθρωπότητας. Έτσι, με όσα δυστυχώς συνέβησαν, το άθλημα και το θέαμα περνάνε σε δεύτερη-τρίτη μοίρα…

✓ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ- ΚΑΣΤΡΟ της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως αποτελεί το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημά της στη μάχη για την κατάκτηση του Τίτλου. Αυτό είναι που προσδίδει τη μέγιστη ισχύ στην Ομάδα μας και που κάνει κάθε αντίπαλο κυριολεκτικά να τρέμει και να υποκλίνεται στο μεγαλείο και την ανωτερότητα της Α.Ε.Κ. Κοίτα να δεις που τελικά και… “τα τσιμέντα παίζουν μπάλα” κι ας μην το παραδέχονταν ορισμένοι.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το Club Οπαδών της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek στο internet : η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον γεγονός!.

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* Cueva de los Piratas*

Πειρατικές αιχμές (10 Δεκεμβρίου 2022)

* Κουΐζ : Ποιος σπουδαίος, επώνυμος ΑΕΚτζής περιμένει πως και πως κάθε Σάββατο την “Ώρα των σπορ” για να ξεκινήσει τη μέρα του με τις… “Πειρατικές Αιχμές” ;;; Σε ευχαριστούμε (….) τιμή μας!

* Ναι, “οι Πρόσφυγες άλλαξαν την Ελλάδα”! Σε πολλούς, πάρα πολλούς τομείς, που εν καιρώ θα αναφερθούμε σε έναν προς έναν!

* Δημήτρη Μελισσανίδη με το Γήπεδο της Α.Ε.Κ τίμησες εμπράκτως την Προσφυγική Καταγωγή σου και τους Αθάνατους Προγόνους-Ιδρυτές της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως! “Αιώνιο κερί” στην άσβεστη μνήμη τους αποτελεί αυτό το σπουδαίο, διαχρονικό Έργο Αθλητισμού και Πολιτισμού. Μπράβο ρε μάγκα!

* Καλάβρυτα 1943: Μήνας Δεκέμβρης. Ένα ακόμη στυγερό έγκλημα από τους Ούννους γερμανούς ναζί εις βάρος των Ελλήνων. Τα βάρβαρα χιτλερικά στίφη εκτέλεσαν εν ψυχρώ πάνω από 700 συμπατριώτες μας από 14 έως 65 χρόνων. Ένα πραγματικό ολοκαύτωμα στην Πελοπόννησο για το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία αποζημίωση στα θύματα από το γ……ο γερμανικό κράτος. Τα παλιοτόμαρα που έχουν το θράσος να λένε ότι τους χρωστάει κι από πάνω ο λαός μας.

* Α.Ε.Κ δεν είσαι μόδα. Είσαι Ιδέα με Περιεχόμενο και Ιστορία που ομορφαίνει τη ζωή μας και εμπλουτίζει το ιδεολογικό μας “οπλοστάσιο”.

*  Οδυσσέα, σε επιθυμήσαμε κι εσένα φτερωτέ μας φίλε. Είσαι πλέον κομμάτι της ψυχής του γηπέδου μας και εσύ!

* Το καλό είναι ότι έρχονται και μας ρωτάνε πολλοί νεότεροι συνοπαδοί, τι συνέβη ΤΟΤΕ και γράφουμε κάθε τόσο για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια κι αυτούς που το εμπόδισαν. Ευτυχώς υπάρχουν άτομα που ψάχνουν την αλήθεια και την ιστορία και δεν αρκούνται σε ότι τους  σερβίρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ακόμη και κάποια με κιτρινόμαυρη ένδυση. Και φυσικά υπάρχουν πάντα και πολλοί πρόθυμοι παλιότεροι για να τους εξηγήσουν και να κουβεντιάσουν μαζί τους…

* “Για εκείνη την μέρα, εκείνη την νύχτα που στον ήχο της σιωπής ακούστηκε ένα κλάμα:  Στον ήχο μιας σάπιας κάνης, στο χτύπημα του συστήματος που στερεί ζωές. Μια μάνα, ένας πατέρας, ένας αδερφός, ένας φίλος, ένας άγνωστος, θρηνούν έναν νέο αγωνιστή. Τι και αν κάποτε  γονατιστοί, άλλοτε όρθιοι, κάποτε ξαπλωτοί, να ξέρετε κουφάλες ότι ο αγώνας ξεπερνάει το μπόι μας”. (από τον πειρατή Χ.Λ.)

* Συμβάλλετε με ιδέες, σχόλια, απόψεις στις “Πειρατικές Αιχμές”. Στη βάση πάντα των αρχών και αξιών που με συνέπεια πρεσβεύει το Club μας επί σχεδόν 30 χρόνια!

* “ΑΡΔ” : μια σοφή κουβέντα που είχε πει κάποτε ο μακαρίτης ο Τροχανάς. Όχι όλοι, αλλά στη μεγάλη πλειοψηφία σίγουρα ναι. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που ξεχωρίζουν καθώς με τη στάση τους διαχωρίζονται από τον ατιμωτικό χαρακτηρισμό κι αυτοί είναι οι πραγματικά αξιόλογοι.

* Εκείνοι που πάλεψαν ασυμβίβαστα και με μεγάλο κόστος για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα. Χαλάλι όσα περάσαμε!

* Χαιρετισμούς από όλο το Πειρατικό στον “Γερόλυκο”, τον παλιακό αξιαγάπητο μάγκα Πειρατή που έχει γράψει ιστορία στο Club μας και που τώρα πια πίνει τα ούζα του κάπου στο Μωριά, μαθαίνοντας όμως ανελλιπώς τα καθέκαστα από τον διάδοχό του, το γιό του τον Περικλή.

* Καθημερινά μαζί με τον πρωϊνό καφέ μας η “Ώρα των σπορ”! Το Σάββατο και ο “Δικέφαλος αετός”!

* Χρόνια πολλά και στα αδέρφια μας που γιόρταζαν: Στον “Ιορδάνη” του Πειρατικού, επίσης στον ήρωα της κιτρινόμαυρης εξέδρας Νικόλα Ξηροκώστα, στον αδερφό Νίκο Αγγελίδη και βέβαια στον σπουδαίο Νίκο Πανταζή. Κάθε χαρά στη ζωή σας και… πρωταθλητές!

* Λίαν συντόμως και το… “πειρατικό σεντούκι” : με κιτρινόμαυρες μνήμες από το Χθες…

* Ποιος Πειρατής αποθηκεύει μπύρες στο υπόγειο του σπιτιού του μόλις άκουσε ότι υπάρχει κίνδυνος πυρηνικού πολέμου;;; Ρε τι τραβάμε!

* Εμετίλα με τους γλείφτες που μπήκαν στο Σπίτι μας και μάς έχουν γεμίσει σάλια. Στείλτους στο διάολο επιτέλους!

* Κυκλοφορεί και είναι πραγματικά “super” η χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που είμαστε βέβαιοι ότι θα ενθουσιάσει όλα τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 8103933 (Χρήστος)

* “Στην Γκιλοτίνα!” Η ιδιαίτερη πειρατική παράγραφος (εντός των “Cueva de los piratas”) όπου τακτικά θα τοποθετούνται διάφορες “συμπάθειές” μας. Καλά, έντυπη είναι, μην τρομάξετε δα κιόλας! Για την πρεμιέρα η “γκιλοτίνα” θα “φιλοξενήσει” τον έναν και  μοναδικό. Χαχαχα, εντάξει, δεν χρειάζεται δα και πολλή προσπάθεια για να μαντέψετε, αφού καθώς λέει κι η παροιμία “χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει”!

* Και Γηπεδάρα παλάτι και δεν χρωστάμε ούτε σεντς σε τραπεζίτες και σία. Ο απόλυτος επιτυχής συνδυασμός!

* Ο Τσε, το πορτρέτο του οποίου κοσμεί και μια αίθουσα του νέου μας γηπέδου, είχε πει : «Τα μάτια μας, ελεύθερα σήμερα, μπορούν να δουν αυτό, που χθες η κατάσταση μας των αποικιακών σκλάβων μας εμπόδιζε να παρατηρήσουμε : ότι ο “δυτικός πολιτισμός” κρύβει κάτω από τη φανταχτερή του βιτρίνα μια σκηνή με ύαινες και τσακάλια.»

* Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη. Ισχύει αιώνες τώρα…

* Εγκάρδιους χαιρετισμούς σε όλους τους Πειρατές της Περιφέρειας και του Εξωτερικού. Η καρδιά του Πειρατικού χτυπάει παντού!!!

* Η βιβλιοπρόταση της εβδομάδας : “Οι νεκροί περιμένουν” της Διδώς Σωτηρίου, εκδόσεις Κέδρος. Μνήμες και Προσφυγιά!

* “… πήραμε βάρκες ήρθαμε με πλοία/από την Πόλη κι από τη Μικρά Ασία/και σ’ έναν τοίχο η ιστορία μας γραμμένη/ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη” !

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X