Αλβανός: «Να επιστρέψουμε από την Σουηδία με την πρόκριση»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Δράμα
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την Αλίνγκσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σουηδία βρίσκεται η ΑΕΚ για τον 2ο αγώνα του 3ου Γύρου του EHF European Cup κόντρα στην Αλίνγκσας, την οποία είχε νικήσει στο «Γ. Κασιμάτης» 32-27, εξασφαλίζοντας μία διαφορά 5 τερμάτων ενόψει επαναληπτικού.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/12, 17:00) στο Estrad Alingsas, ενώ αναμένεται έντονο το κιτρινόμαυρο χρώμα στις εξέδρες.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανόςμιλώντας στο aek.gr δήλωσε: «Γνωρίζουμε την ικανότητα του αντιπάλου, καθώς και την δυσκολία του παιχνιδιού. Δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να επαναπαυτούμε στην διαφορά του πρώτου παιχνιδιού, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στα πράγματα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κατανοούμε όλοι την σημαντικότητα του παιχνιδιού και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X