Μουκουντί: «Επρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν, είδα την ΑΕΚ σαν πρόκληση»

Μουκουντί: «Επρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν, είδα την ΑΕΚ σαν πρόκληση»
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί έδωσε μία συνέντευξη εκεί όπου στάθηκε στη μετάβασή του από την Σεντ Ετιέν στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία συνέντευξη στη Γαλλία παραχώρησε ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος μίλησε για το πέρασμά του από τη Σεντ Ετιέν αλλά και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Μιλώντας στο «media 90football», ο άσος της Ενωσης παραδέχθηκε πως κατά την περσινή σεζόν, δεν ήταν στο επίπεδο που ήθελε, όπως και ολόκληρη η γαλλική ομάδα βεβαίως.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στο ενδιαφέρον που προέκυψε από την ΑΕΚ και την παρουσία του εδώ, χαρακτηρίζοντας την Ένωση μια νέα πρόκληση.

Αναλυτικά:

«Προετοιμαζόμουν για την Σεντ Ετιέν και μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου για να μου πει ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Το συζητήσαμε, είπε ότι με ήθελε το συντομότερο δυνατό. Μιλήσαμε και είδα ότι ήταν καλός προορισμός η ΑΕΚ. Ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση για να αντιμετωπίσω. Έπρεπε να φύγω από την Σεντ Ετιέν».

Για τον υποβιβασμό των «Στεφανουά» τόνισε: «Δεν ήμουν στο καλύτερό μου επίπεδο την περασμένη σεζόν. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Υπήρχε η φάση του συλλόγου που ήταν κακή. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον».

Η ΑΕΚ, θυμίζουμε, εκμεταλλεύτηκε όλη αυτή την κατάσταση που υπήρχε στη Σεντ Ετιέν και κατάφερε να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι τον Αρολντ Μουκουντί ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026. Μέχρι τώρα έχει 8 γκολ και 1 ασίστ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X