ΑΕΚ: Ξεχωριστή αναφορά της EHF στον Μαντάλινιτς

Εικόνες από το ΑΕΚ - Δράμα
Photo Credits: INTIME

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στάθηκε στην παρουσία του Κροάτη παίκτη στον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Αλίνγκσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα με την Αλίνγκσας στη Σουηδία με στόχο όχι απλά να υπερασπιστεί τη νίκη και τα πέντε γκολ του πρώτου αγώνα αλλά να φύγει και με ένα θετικό αποτέλεσμα πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του EHF European Cup.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της «Ένωσης» στο παιχνίδι στο «Γ. Κασιμάτης» ήταν ο Στίπε Μαντάλινιτς ο οποίος πέτυχε 11 γκολ. Μια εμφάνιση η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η οποία στο επίσημο σάιτ της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Κροάτη αριστερό ίντερ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στο άρθρο της με τίτλο «Η ΑΕΚ τροφοδοτείται από τον Στίπε Μάνταλινιτς» έγραψε χαρακτηριστικά: «Ενώ η περσινή πρωταθλήτρια Ναέμπο έχασε με δύο γκολ στον πρώτο αγώνα της, η νικήτρια του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ανδρών EHF 2021 AEK Athens HC πέτυχε καλύτερο αποτέλεσμα. Παίζοντας εντός έδρας κόντρα στη Σουηδική Alingsås, η Ελληνική ομάδα κέρδισε με 32-27, κάτι που της δίνει μαξιλαράκι 5 γκολ πριν από τον επαναληπτικό αγώνα.  Συγκεκριμένα, ο Κροάτης αριστερός μπακ Στίπε Μανταλίνιτς έκανε ιδιαίτερη «αίσθηση» την Κυριακή, σημειώνοντας 11 γκολ – σχεδόν το ένα τρίτο της ομάδας του»

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X