«Ασπίδα προστασίας» από Σάντος σε Ρονάλντο: «Αφήστε τον ήσυχο, είναι της μόδας να σημαδεύει κανείς τον Κριστιάνο»

«Ασπίδα προστασίας» από Σάντος σε Ρονάλντο: «Αφήστε τον ήσυχο, είναι της μόδας να σημαδεύει κανείς τον Κριστιάνο»
Photo Credits: INTIME

Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλαντο ο Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δίχτυ προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Ομποσπονδιακό προπονητή των Πορτογάλων, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τα έβαλε με τους δημοσιογράφους για τα δημοσιεύματα προς τον «CR7».

Όπως ήταν φυσιολογικό η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρόκο, απασχόλησε ιδιαίτερα όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος κόους, άπλωσε δίχτυ προστασίας προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να… «πυροβολούν» τον σούπερ σταρ της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος

«Είναι φυσιολογικό ότι δεν ήταν ικανοποιημένος. Ήταν μια απόλυτα φυσιολογική συζήτηση. Δεν το δέχτηκε έτσι απλά, αλλά ποτέ σε κανένα σημείο δεν μου είπε ότι θέλει να φύγει από την Εθνική ομάδα.

Επιπρόσθετα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε ορισμένα πράγματα. Είναι της μόδας να σημαδεύει κανείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα, είναι αυτό που έδωσε την ώρα του αγώνα.

Βγήκε από τ’ αποδυτήρια, έκανε το ζέσταμά του, πανηγύρισε τα γκολ με τους συμπαίκτες του. Κάλεσε όλη την ομάδα και τους ζήτησε να πάνε προς τον κόσμο και βγήκε προς τα έξω ότι σηκώθηκε κι έφυγε μόνος. Ας αφήσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόνο του».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X