Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Λουίς Ενρίκε

Λουίς Ενρίκε: «Είμαι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε αποτελεί παρελθόν από την εθνική ομάδα της Ισπανίας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής καριέρας του.

Ο πρόωρος αποκλεισμός της «ρόχα» από το Μουντιάλ του Κατάρ έφερε την απομάκρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022.

Τα σενάρια για το μέλλον του Ισπανού τεχνικού είναι αρκετά, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν δυο ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να τον έχουν στον πάγκο τους από τη νέα σεζόν.

Ήδη στην Ισπανία γράφεται πως ο Ενρίκε είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ντιέγο Σιμεόνε στην τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης,

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια έκλεισε ο κύκλος του Αργεντινού στους «ροχιμπλάνκος» και αν όντως αυτό συμβεί στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Ενρίκε είναι ο κύριος υποψήφιος για να τον διαδεχθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, υπάρχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι άνθρωποι της οποίας βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει το πλάνο με τον Έρικ Τεν Χαγκ στο τιμόνι. Αν, λοιπόν, κριθεί ότι ο Ολλανδός δεν είναι ικανός να συνεχίσει, τότε αναμένεται να υπάρξει… φλερτ με τον Ενρίκε, o oποίος εκτός Ισπανίας έχει δουλέψει μόνο για έναν χρόνο στη Ρόμα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X