Στην πόρτα της εξόδου από την Γουέστ Χαμ ο Μόγιες

Στην πόρτα της εξόδου από την Γουέστ Χαμ ο Μόγιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουέστ Χαμ έκανε σπουδαίες μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει τα ανάλογα αποτελέσματα στην Premier League, φουντώνοντας την γκρίνια στην ομάδα του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, έχει διαμορφωθεί αρνητικό κλίμα, για τον προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς τα «σφυριά» δεν είναι καθόλου μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η διοίκηση του συλλόγου τον περασμένο μήνα διέρρευσε στα ΜΜΕ πως δεν τίθεται κανένα θέμα τεχνικής ηγεσίας και πως στηρίζει τον 60χρονο Σκωτσέζο τεχνικό, αλλά η κατάσταση έχει αλλάξει.

Ρεπορτάζ στα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι σχέσεις του Μόγιες με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ντέιβιντ Σάλιβαν, είναι κακές και εκτιμάται πως τις επόμενες ημέρες θα λυθεί το συμβόλαιο του.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X