Το... όλο ΑΕΚ αναγνωρίζει και στηρίζει Αλμέιδα!

Το... όλο ΑΕΚ αναγνωρίζει και στηρίζει Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την εκτίμηση στο πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού από όλους τους φίλους της ΑΕΚ και γενικά του αγωνιστικού σχεδίου του Δικέφαλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδησεογραφικά η εποχή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για να μας βοηθήσει να σας… ταΐσουμε με τα μαντάτα της ΑΕΚ. Θαρρώ βέβαια πως αυτό είναι καλό να συμβαίνει διότι όλες τις προηγούμενες φορές τετοια εποχή, όταν γράφω όλες εννοώ τις τελευταίες κακές σεζόν της ομάδας, είχαμε να γράφουμε και να γκρινιάζουμε για πολλά. Επίσης οι αναζητήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα και την ενίσχυση αυτού ξεκινούσα από τον πάγκο της και κατέληγε σε ποδοσφαιριστές και στελέχη!

Συνεπώς είναι καλό νέο, κατά τη ταπεινή προσωπική μου άποψη, το γεγονός ότι έως ότου αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, δεν έχει τρελή ειδησεογραφία της ΑΕΚ. Υπάρχουν τα δεδομένα για τους παίκτες που γύρισαν στην ομάδα, οι τραυματίες και η πορεία αποθεραπείας τους και αν αυτά τα προβλήματα δημιουργούν ανάγκες ενίσχυσης, όλα εκείνα που απασχολούν την καθημερινότητα της ομάδας. Όμως όχι και η λύσσα για το πόσο και πού θα ενισχυθεί. Εδώ άλλωστε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Αλμέιδα και τους ανθρώπους που τα τρέχουν.

Πόσο σημαντικό να έχεις προπονητή που εμπιστεύεται το όλο ΑΕΚ, από διοίκηση έως τον τελευταίο οπαδό, με αποτέλεσμα όλο αυτό να προστατεύεται… Δεν υπάρχει προηγούμενο σε κοντινό επίπεδο χρονικά τέτοιας καθολικής αναγνώρισης και στήριξης. Κάτι που δεν πρέπει να αλλάξει φυσικά στην πορεία της σεζόν σε όποια στραβή! Γεγονός που προφανώς θα βοηθήσει όλο το αγωνιστικό σχέδιο που έχει καταρτίσει το club για να προκύψει συνέχεια και συνέπεια. Όχι κάτι παροδικό, της μιας και βαριά των δύο σεζόν, αυτό κι αν έχει μεγάλη σημασία…

Μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση όλο αυτό το διάστημα πόσο σωστά έχουν αντιληφθεί τη σημασία του κεφαλαίου “προπονητής της ΑΕΚ” και πόσο εύκολα αναγνώρισαν ότι πρέπει να στηριχθεί ο Αλμέιδα. Όχι μόνο… Το όλο αγωνιστικό σχέδιο των διοικούντων την Ένωση και όσων τρέχουν το πρότζεκτ αυτό. Είχε φανεί στη στραβή, μετά δε, ήταν αναμενόμενο να προκύψει (με την εικόνα των κιτρινόμαυρων στο χορτάρι) η αναγνώριση και επιθυμία απόλυτης στήριξης στο όλο κόνσεπτ και δη στο πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού.

Το... όλο ΑΕΚ αναγνωρίζει και στηρίζει Αλμέιδα!

Ναι, αυτό πρέπει, να το προστατέψουμε

Αυτό διαπίστωσα ακόμη περισσότερο, τα παραπάνω δηλαδή, στη συνάντηση και την κουβέντα μας με τον Άκη Ζήκο στη φάση που έχουμε ξεκινήσει με τον άλλο Άκη στα σκαλάκια πίσω από την “21”. Είναι νορμάλ να το σκέφτεσαι εσύ, να το συζητάς με φίλους και συναδέλφους σε καθημερινή βάση (όπως εδώ με τα παιδιά στο Enwsi.gr, τον Σταύρο, τον Κώστα, τον Τάσο, τον Πάνο και όλους), ακόμη και με τους φίλους της ΑΕΚ στης Φιλαδέλφειας τα μέρη που ανταμώνουμε καθημερινά! Όμως έχει τεράστια σημασία να σου προκύπτει και από πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει πραγματάκια όπως ο Ζήκος.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που μας παρακίνησε όλους να κάνουμε επί της ουσίας στην κουβέντα μας. Αυτό που ξεκάθαρα είπε με δύο λόγια, είναι στη στραβή (πού να μην προκύψει καθόλου φέτος): να βάλουμε πλάτη! Πιο συγκεκριμένα έβγαλε τόση αλήθεια στον λόγο του όταν μας είπε “να το ζήσουμε, να το αφήσουμε γιατί στην εξέλιξή του αυτό που βλέπουμε ήδη, θα μας δώσει πολύ περισσότερα”! Διότι εμείς είμαστε πάντα για το σήμερα και το τώρα, αλλά αυτοί που έχουν ζήσει το… έργο, πάντα κοιτούν πιο μακριά από το δέντρο και ψάχνουν το δάσος!

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία και από αυτό που αναφέρω παραπάνω, είναι ότι εννοούσε ΟΛΟΙ να βάλουμε πλάτη, να το προστατέψουμε όπως χαρακτηριστικά είπε, δηλαδή και ο ίδιος… Το σπουδαίο είναι ότι διαπιστώνει κανείς τη συγκεκριμένη πρόθεση και επιθυμία από το όλο ΑΕΚ και είναι απίστευτα σημαντικό να συμβαίνει αυτό. Γιατί αν ισχύσει η υγεία που προκύπτει μπορεί να φέρει ένα αποτέλεσμα το οποίο να έχουμε να ζήσουμε χρόνια σαν σύλλογος, όλοι μας. Μια ομάδα με διάρκεια και εξέλιξη στο παιχνίδι της για περισσότερο από μια και δύο σεζόν…

Η ΑΕΚ, στο επίσημο κομμάτι της, το υποστηρίζει αυτό στην πράξη από όσα καταλαβαίνω και εισπράττω από το ρεπορτάζ. Γεγονός που δεν έχει πρόσφατο προηγούμενο και αυτό έπαιζε το ρόλο του στην αποτυχία του εκάστοτε αγωνιστικού πλάνου! Ναι αυτό πρέπει όλοι μας με κάθε τρόπο να το προστατέψουμε, αξίζει και για να το αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, επιβάλλεται να το έχουμε ως προτεραιότητα!

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X