AEK: Ο πραγματικός κίνδυνος για την τιμωρία της ομάδας

AEK: Ο πραγματικός κίνδυνος για την τιμωρία της ομάδας
Photo Credits: INTIME

Πολύ σοβαρός ο κίνδυνος για την ΑΕΚ να τιμωρηθεί το γήπεδο της

Η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια, όμως δυστυχώς πριν από τον αγώνα υπήρξαν επεισόδια με τους οπαδούς των 2 ομάδων που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα για 15 λεπτά.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας ηρέμησαν τα πνεύματα αλλά πλέον η «μάχη» θα μεταφερθεί αλλού, αφού με αυτά που έχει γράψει ο παρατηρητής τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί το ματς ζωής και θανάτου απέναντι στην Καρσίγιακα, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει σε άδειο γήπεδο.

Η Ένωση είναι ήδη υπότροπη από τον περσινό αγώνα με την Ρίγα και όσα είχαν γίνει τότε, οπότε δεν γλιτώνει την τιμωρία αυτήν την φορά. Η ειρωνεία στην όλη ιστορία είναι ότι την Παρασκευή (9/12) συμπληρωνόταν το διάστημα για να σταματήσει να θεωρείται υπότροπη, αλλά τελικά δεν πρόλαβε με τα χθεσινά επεισόδια.

Το θέμα είναι τι έκτασης θα είναι η τιμωρία, αφού μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 3 αγωνιστικές αν εξαντληθεί η αυστηρότητα του δικαστή, μαζί με ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να κερδίσει η ΑΕΚ την Καρσίγιακα και περάσει στα play-in, το πλεονέκτημα έδρας που θα έχει ως δεύτερη θα πάει περίπατο, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο των παικτών του Ηλία Καντζούρη, ενώ και ένα ενδεχόμενο πρόστιμο θα βαρύνει ακόμα περισσότερα τα οικονομικά του συλλόγου.

Σε μια εποχή που η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο δίπλα της, δυστυχώς θα αναγκαστεί να δώσει σημαντικούς αγώνες σε ένα παγωμένο γήπεδο, πράγμα που δημιουργεί προβληματισμό και στις τάξεις της ομάδας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X