Από Λουίς σε Λουίς η Ισπανία: Ο Ντε Λα Φουέντε θα είναι ο αντικαταστάτης του Ενρίκε

Από Λουίς σε Λουίς η Ισπανία: Ο Ντε Λα Φουέντε θα είναι ο αντικαταστάτης του Ενρίκε
Photo Credits: INTIME

Νέος προπονητής της Εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε που θα αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λουίς είναι το όνομα και του νέου προπονητή της Ισπανίας!

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Λουίς Ενρίκε, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του που θα είναι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Οι υπεύθυνοι της ισπανικής Π.Ο. δεν άφησαν καθόλου χρόνο να πάει χαμένος και βρήκαν τον διάδοχο του Ενρίκε, στο πρόσωπο του προπονητή της εθνικής ελπίδων.

Ο Ντε Λα Φουέντε γεννήθηκε το 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη Σεβίλλη και στην Αλαβές και άρχισε την προπονητική καριέρα του το 1999 από την Πορτουγαλέτε. Από το 2013 μέχρι το 2019 ήταν στην Κ19 της Ισπανίας, το 2018ν δούλεψε και στην Κ21 και το 2021 ανέλαβε την Κ23 της χώρας του.

O 61χρονος ειχε καθίσει στον πάγκο της Ισπανίας στο φιλικό με τη Λιθουανία τον Ιούνιο του 2021 και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τη «ρόχα» στα προκριματικά για το EURO του 2024, όπου έχει κληρωθεί στον προκριματικό όμιλο κα με την Ελλάδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X