ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλή εμφάνιση για του περισσότερους παίκτες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με τρομερή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, ανέτρεψε την διαφορά των Ιταλών και κέρδισε το παιχνίδι. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Αντώνης Κόνιαρης: Καλό παιχνίδι από τον Κόνιαρη, που έδωσε ακριβώς αυτά που χρειαζόταν η ομάδα σήμερα. Τρομερή πίεση στην άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση, νοικοκύρεψε το παιχνίδι της Ένωσης

Τιμ Φρέιζιερ: Ήταν πολύ άστοχος με κακές επιλογές και από την ώρα που τραυματίστηκε στο 3ο δεκάλεπτο το παιχνίδι γύρισε και αυτό λέει πολλά για την παρουσία του στον αγώνα.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Κακό ματς από τον Αμερικάνο φόργουορντ, που ήταν πολύ άστοχος, παρά την προσπάθεια του στην άμυνα.

Δημήτρης Φλιώνης: Πολύ καλός ο αρχηγός της ΑΕΚ, ειδικά στο 2ο ημίχρονο με την πίεση του στο αμυντικό κομμάτι, πήρε σωστές αποφάσεις στην επίθεση και είναι σημαντικό που έχει γυρίσει σε καλή κατάσταση.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, συνέχεια των προηγούμενων αγώνων που ήταν άστοχος, αλλά στο 2ο μεταμορφώθηκε. Πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, ενώ στην επίθεση όσες προσπάθειες πήρε και μάλιστα κρίσιμες, ήταν εύστοχος.

Αντρέας Πετρόπουλος: Βοήθησε και αυτός αμυντικά βγάζοντας ένταση, ενώ σκόραρε και 4 πόντους.

Κώστας Παπαδάκης: Ίσως ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή της αναμέτρησης. Ο νεαρός γκαρντ μπήκε στο παιχνίδι και έβγαλε μια ορμή που παρέσυρε όλη την ομάδα, παίζοντας ως playmaker, πιέζοντας την μπάλα και σκοράροντας σε κρίσιμα σημεία, ξεσηκώνοντας την εξέδρα.

Νίκος Περσίδης: Δεν αγωνίστηκε.

Άλεξ Μάντσεν: Δεύτερο συνεχόμενο καλό ματς από τον Φινλανδό που τελείωσε καλά τις φάσεις που βρήκε στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα προσπάθησε βάζοντας το κορμί του στις διεκδικήσεις.

Πάνος Φιλιππάκος: Ο Έλληνας φόργουορντ, μπήκε στο κακό διάστημα της ομάδας, έκανε γρήγορα 2 λάθη και δεν αγωνίστηκε ξανά.

Ακίλ Μίτσελ: Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από τον Μίτσελ, που κυριάρχησε κάτω από το καλάθι, ενώ και αμυντικά ήταν τρομερός. Όποτε παίρνει την μπάλα στο ποστ σε σωστό σημείο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σκοράρει ή θα πάρει φάουλ.

Αϊζάια Μάιλς: Μετά από 2 εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα, ο Αμερικανός έδειξε την ποιότητα του και ήταν καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση, βγάζοντας προσωπικότητα. Σίγουρα όταν έρθει στο 100%, είναι παίκτης βασικής εξάδας.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ, άνοιξε το ροτέισον και προσπάθησε να πάρει πράγματα από ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ του και τελικά το πέτυχε. Η χρησιμοποίηση του Παπαδάκη με τον Κόνιαρη, άλλαξαν το παιχνίδι και του πιστώνεται, όμως ίσως θα έπρεπε να το είχε δοκιμάσει και σε προηγούμενους αγώνες. Καλό κοουτσάρισα και σωστή χρήση του challenge σε ένα καίριο σημείο, πάνω που είχε βρει ρυθμό η ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X