ΚΑΕ ΑΕΚ: «Όσοι έκαναν τα επεισόδια δεν είναι ευπρόσδεκτοι σπίτι μας»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Όσοι έκαναν τα επεισόδια δεν είναι ευπρόσδεκτοι σπίτι μας»
Photo Credits: INTIME

«Όσοι έκαναν τα επεισόδια, δεν είναι ευπρόσδεκτοι σπίτι μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν πριν το τζάμπολ με Ρέτζιο Εμίλια.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα έγιναν πριν το τζάμπολ με την Ρέτζιο Εμίλια και τονίζει πως «όσοι έκαναν τα επεισόδια, δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας».

«H ΑΕΚ ΒC καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ένωση καθιστώντας σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως όσοι συμμετείχαν ή έκαναν τα επεισόδια, δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο «παλάτι» των Άνω Λιοσίων.

«Οι ελάχιστοι άγνωστοι, που προσέβαλαν τις αξίες της Α.Ε.Κ. και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΠΙΤΙ μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΑΕΚ ΒC καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Οι ελάχιστοι άγνωστοι, που προσέβαλαν τις αξίες της Α.Ε.Κ. και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΠΙΤΙ μας.

Τέλος, η ΑΕΚ BC ευχαριστεί τους 2.000 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι με το πάθος και τη φωνή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη θετική έκβαση της αναμέτρησης, η οποία δημιουργεί προϋποθέσεις πρόκρισης για τη «Βασίλισσα» στην επόμενη φάση του BCL.»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X