Μουντιάλ 2022: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παίζει με ενέσεις» αποκάλυψε ο ατζέντης του

Μουντιάλ 2022: «Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παίζει με ενέσεις» αποκάλυψε ο ατζέντης του
Photo Credits: INTIME

«Παίζει με ενέσεις ο Λαουτάρο Μαρτίνες», αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του, Αλεχάντρο Καμάτσο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Εθνικής Αργεντινής, Λαουτάρο Μαρτίνες, έκανε παυσίπονες ενέσεις στον αστράγαλό του για να παίξει στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, δήλωσε την Τετάρτη (7/12) ο ατζέντης του Αλεχάντρο Καμάτσο.

Ο Μαρτίνες ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Αργεντινής στην ήττα-σοκ της πρεμιέρας του Μουντιάλ του Κατάρ από τη Σαουδική Αραβία (1-2), όπου ακυρώθηκαν με χρήση VAR τρία γκολ της «αλμπισελέστε» ως οφσάιντ, ενώ έπαιξε από την αρχή και στη νίκη επί του Μεξικού με 2-0.

Ο επιθετικός της Ίντερ, ωστόσο, μπήκε στα τελευταία λεπτά εναντίον της Πολωνίας στον τελευταίο αγώνα των ομίλων, αλλά και στο ματς που ακολούθησε με την Αυστραλία στους «16», προκαλώντας απορίες στα ΜΜΕ της χώρας σχετικά με τη φυσική του κατάσταση.

«Ο Λαουτάρο έκανε ενέσεις γιατί πονά πολύ στον αστράγαλο», τόνισε ο Καμάτσο στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό «La Red». «Δουλεύει σκληρά για να φύγει αυτός ο πόνος και μόλις συμβεί αυτό, θα… πετά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μαρτίνες είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου. Είναι πολύ δυνατός και πνευματικά, όμως τα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σαουδική Αραβία και ακυρώθηκαν ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X