Φαν Ντάικ: «Είναι παιχνίδι Ολλανδίας εναντίων Αργεντινής, όχι εμένα εναντίων του Μέσι»

Στοίχημα: Φόβος και τρόμος!
Photo Credits: INTIME

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εξέφρασε την άποψη του για το Ολλανδία-Αργεντινή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην προσεχή Παρασκευή (9/12) στις 21.00 ρίχνονται στην μάχη η Ολλανδία με την Αργεντινή στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την πλευρά του, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ υποστήριξε ότι είναι ένα ματς μεταξύ των «οράνιε» και της «αλμπισελέστε» και όχι μεταξύ του ίδιου και του Λιονέλ Μέσι, όπως αναπαράγεται από πολλούς.

Αναλυτικά:

«Το δυσκολότερο πράγμα με τον Μέσι είναι όταν είμαστε εμείς στην επίθεση και αυτός βρίσκεται στο δικό μας μισό. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι όσον αφορά την αμυντική μας οργάνωση. Πάντα τον ψάχνουν οι συμπαίκτες του, για να προσπαθήσει να μας κάνει δύσκολη τη ζωή σε κάποια αντεπίθεση .Είναι τιμή μου που θα παίξω ως αντίπαλός του. Αλλά δεν είναι μία μάχη μεταξύ εμού και του Μέσι, ούτε της Ολλανδίας με τον Μέσι. Είναι Ολλανδία εναντίον Αργεντινής. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα και να έχουμε σχέδιο».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X