Κάλεσμα Καντζούρη στον κόσμο: «Περιμένω να δω με την Καρσίγιακα το γήπεδο γεμάτο» (VIDEO)

Κάλεσμα Καντζούρη στον κόσμο: «Περιμένω να δω με την Καρσίγιακα το γήπεδο γεμάτο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τη συμπαράσταση του κόσμου στο προσεχές ματς με την Καρσίγιακα ζήτησε μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης.

Κάλεσμα Καντζούρη στον κόσμο της ΑΕΚ στο προσεχές ματς με την Καρσίγιακα, όπου παίζεται η πρόκριση στη συνέχεια του BCL.

«Δεν  με νοιάζουν τι κάνουν οι άλλοι, εγώ ξέρω πως με την Καρσίγιακα χρειαζόμαστε νίκη με έναν πόντο διαφορά και περιμένω να δω το γήπεδο γεμάτο», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης μετά τη νίκη με 68-59 επί της Ρέτζιο Εμίλια.

«Αλλάξαμε πρόσωπο στο β’ ημίχρονο, σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που έχει βάθος», είπε αναφορικά με την εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τους Ιταλούς και έσπευσε να κάνει ειδική μνεία στους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

«Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες, σήμερα αξίζει να κάνω μνεία στους παίκτες που ήρθαν από την άκρη του πάγκου, έδωσαν ενέργεια, σωστή εκτέλεση και ήταν αποφασιστικοί. Η ομάδα  έχει περιθώρια βελτίωσης με δεδομένο πως σήμερα έπαιζε με απόντες τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Ξανθόπουλο, ενώ τραυματίστηκε και ο Φρέιζερ με αποτέλεσμα να παίζουμε χωρίς αυτόν σε μεγάλο διάστημα του ματς», επισήμανε ο Καντζούρης.

«Θα δούμε αύριο τι έχει ο Φρέιζερ, ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός», συμπλήρωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης.


 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X