ΑΕΚ: Νίκη με 3-1 σετ επί της Αρμενικής και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ράμος: «Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση στο Κύπελλο»

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 σετ της Αρμενικής Πειραιώς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-1 σετ της Αρμενικής Πειραιώς για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» αν και βρέθηκε πίσω 1-0 στα σετ, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο προπονητής της ΑΕΚ προφύλαξε τον Ρούσση ενώ λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε και ο Αχιλλεόπουλος. Η Αρμενική αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο πρώτο σετ όταν και κατάφερε να το πάρει στην παράταση με  26-24. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου αντέδρασε σωστά, βελτίωσε την υποδοχή, πίεσε περισσότερο από το σερβίς και πήρε το δεύτερο σετ με 17-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Σε θρίλερ εξελίχτηκε το τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και το σετ να οδηγείται στην παράταση. Μετά από σερί σετ μπολ η «Ένωση» πήρε τελικά τη νίκη με 34-32. Το τέταρτο σετ ήταν τυπική υπόθεση με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο κερδίζοντας με 25-14 και 3-1 αντίστοιχα.

Αρμενική Πειραιώς- ΑΕΚ 1-3 ΣΕΤ

Τα σετ: (26-24, 17-25, 32-34, 14-25)

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίδου): Μελλές, Μπατατζίμ, Χαλίλης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης (λ)/ Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακόπουλος, Ράμος, Καούνης, Καβαρινός, Κονίδης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X