Μουντιάλ 2022: Μέσι ο… κουβαλητής - Το στατιστικό που δείχνει την αξία του

Μουντιάλ 2022: Μαγικός Μέσι βγαλμένος από...Playstation (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι «κουβαλά» την μπάλα περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη (πλην των στόπερ) σε αυτό το Μουντιάλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο, που δείχνει το πόσο πολύτιμος είναι ο Λιονέλ Μέσι για την εθνική Αργεντινής, έδωσε η Opta.

Ο 35χρονος άσος είναι ο ποδοσφαιριστής που «κουβαλά» την μπάλα περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη πλην των στόπερ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, ο «Λέο» έχει μεταφέρει ως τώρα την μπάλα για 1.187 μέτρα, με τον Πέδρι της (αποκλεισμένης) Ισπανίας να ακολουθεί με 972, ενώ πιο πίσω στη λίστα είναι ο Κρίστιαν Πούλισικ των (αποκλεισμένων ΗΠΑ) με 965.

Το Top 5 συμπληρώνουν δύο παίκτες που συνεχίζουν στο Μουντιάλ, ο Λούκα Μόντριτς της Κροατίας με 917 και ο Φρένκι Ντε Γιονγκ της Ολλανδίας με 898 μέτρα.

Από τη συγκεκριμένη μέτρηση εξαιρέθηκαν οι στόπερ, προφανώς επειδή «κουβαλούν» την μπάλα για αρκετά μέτρα μεταξύ άμυνας και μεσαίας γραμμής χωρίς την ίδια πίεση που αντιμετωπίζουν χαφ και επιθετικοί στους χώρους που κινούνται.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X