Μουντιάλ 2022: Κι άλλος εργάτης νεκρός στο Κατάρ - Σκοτώθηκε στη διάρκεια της φάσης των ομίλων

Μουντιάλ 2022: Κι άλλος εργάτης νεκρός στο Κατάρ - Σκοτώθηκε στη διάρκεια της φάσης των ομίλων

Σύμφωνα με το Athletic, ένας εργάτης από τις Φιλιππίνες έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένας νεκρός εργάτης στο Μουντιάλ 2022. Σύμφωνα με το Athletic, ένας άνδρας από τις Φιλιππίνες, που είχε μεταναστεύσει στο Κατάρ για να δουλέψει στις υποδομές για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Ο άτυχος άνδρας, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, έκανε κάποια επιδιόρθωση στα φώτα του πάρκινγκ του ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε η αποστολή της Σαουδικής Αραβίας ως προπονητικό κέντρο, ωστόσο είχε μια άσχημη πτώση και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται πως δημοσίευμα του Guardian τον Φεβρουάριο του 2021 ανέφερε πως περισσότεροι από 6.500 εργάτες, στην πλειοψηφία τους μετανάστες, είχαν χάσει τη ζωή τους στα έργα για τις υποδομές που γίνονταν στο Κατάρ όλους τους προηγούμενους μήνες. Τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, η ανάγκη για γρήγορη παράδοση των έργων και οι απάνθρωπες συνθήκες εργασίας είχαν ως αποτέλεσμα το Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ να βαφτεί από το αίμα ανθρώπων που ταξίδεψαν στη χώρα για ένα καλύτερο μεροκάματο, προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειές τους πίσω στις πατρίδες τους.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X