Ζόμερ: «Είναι πολύ σκληρό το 6-1...»

Ζόμερ: «Είναι πολύ σκληρό το 6-1...»

Τι είπε ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελβετίας, Γιαν Ζόμερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αιτίες που οδήγησαν στην συντριβή με 6-1 από την Πορτογαλία, για τους «16» του Μουντιάλ 2022, αναφέρθηκε ο Γιαν Ζόμερ, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ο Βίντμερ, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης που μας έλειψε, αφού είναι άρρωστος. Ηταν σημαντικό να βρούμε μια λύση για να προσαρμοσθούμε. Μιλήσαμε με τον προπονητή και επιλέξαμε την αλλαγή συστήματος από 4-5-1 στο 3-5-2, αλλά η απόδοσή μας ήταν αρνητική. Ο Γιακίν, είναι ένας προπονητής που μιλάει πολύ με τους παίκτες, είναι σημαντικό, ακούει και αυτός. Αλλά το σύστημα δεν ήταν το πρόβλημα. Μπορούμε πάντα να το συζητάμε στο τέλος, αλλά χάσαμε 6-1, δεν ήταν το πρόβλημα το σύστημα, ήταν η συνολική μας απόδοση. Δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί. Σε μια καριέρα, έχεις πολλά, πολύ δύσκολες ήττες, αλλά στην φάση των 16, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κόντρα στην Πορτογαλία, το 6-1, ναι, είναι πολύ σκληρό» είπε ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Ελβετίας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X