Κιβωτός του Κόσμου: Επιτέθηκαν σε Μητροπολίτη γιατί τον πέρασαν με τον πατέρα Αντώνιο! (VIDEO)

Κιβωτός του Κόσμου: Ανοίγουν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη, καθώς ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, γιατί τον μπέρδεψαν με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, σημειώθηκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτης Ναυκράτιδος Παντελεήμων βρίσκονταν για φαγητό μαζί με έναν ιερέα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Στο διπλανό τραπέζι βρίσκονταν μια παρέα που άρχισε να τον προσβάλλει, ενώ πριν σχολίαζε πως «κακοποιούσε τα παιδιά». Η εν λόγω παρέα, που -όπως φαίνεται από όσα του έλεγαν στον Δεσπότη τον είχαν μπερδέψει με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου – έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον προπηλακίσει!

Ο Μητροπολίτης Ναυκράτιδος, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», βγήκε έξω από το εστιατόριο, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και τον ακολούθησαν… ακόμα και με μηχανάκια.

Στη συνέχεια ενημέρωσε το ΑΤ Κυψέλης, χωρίς όμως να καταθέσει μήνυση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X