ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο για τον Κοντοειδή στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο για τον Κοντοειδή στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλές εμφανίσεις από τον ξιφομάχο της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κοντοειδή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίες εμφανίσεις και χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Κοντοειδή στο Κύπελλο Ελλάδος Σπάθης Ανδρών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ!

Ο ξιφομάχος της ΑΕΚ τα έδωσε όλα στη μεγάλη διοργάνωση και κατέκτησε άλλο ένα μετάλλιο, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.

Ο Κοντοειδής αφού αρχικά σημείωσε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στον όμιλο, είχε bye στους «64». Στη Φάση των «32» επικράτησε με 15-5 του Φορμώζη (ΑΟ Ασπίδα), ενώ στους «16» επιβλήθηκε με 15-7 του Μητρόπουλου (Αθηναϊκή Λέσχη). Στα Προημιτελικά ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ άφησε εκτός τον Πρεδάρη (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), μπαίνοντας στο γύρο των μεταλλίων. Στα Ημιτελικά, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, ηττήθηκε με 15-12 από τον Πάγκαλο (Εκπ. Κωστέα Γείτονα).

Στην ίδια διοργάνωση, ο Δρεπανόπουλος κατέκτησε την 24η θέση. Αρχικά, σημείωσε 3 νίκες σε 6 αγώνες στον όμιλο, παιρνόντας απευθείας στους «32», όπου ηττήθηκε με 15-9 από τον Λίβανο (ΑΟ Ασπίδα).

Στις Γυναίκες, η Ευρυδίκη Ποτού κατέλαβε την 17η θέση. Αρχικά, σημείωσε 5 νίκες σε 6 αγώνες στον όμιλο, ενώ στη φάση των «32», ηττήθηκε με 15-11 από την Χατζηκοκκίνου (ΑΟ Ασπίδα).

Ο Αδαμάντιος-Μάριος Μπερζοβίτης κατέλαβε την 25η θέση σημείωσε 2 νίκες στον όμιλο, ενώ έμεινε εκτός συνέχειας στον γύρο των «32», με ήττα με 15-6 από τον Φλωράτο (ΑΟ Περσέας). Τέλος, ο Λουκάς Κοσενάκης που κατέλαβε την 29η θέση, αρχικά σημείωσε 2 νίκες σε 5 αγώνες στον όμιλο, επιβλήθηκε με 15-7 του Δημητρακάκη (Βικτώρια) στους «64», ενώ ηττήθηκε με 15-9 από τον Πολλιακόβ (Απόλλων Βριλησσίων).

Η ΑΕΚ συμμετείχε ακόμα στο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Ανδρών και Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων στο Ηράκλειο.

Στο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Ανδρών, ο Δημήτρης Παναγόπουλος κατέκτησε την 7η θέση με εξαιρετική παρουσία. Αρχικά επικράτησε με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, περνώντας bye στους «32». Ακολούθησε η νίκη του με 15-7 επί του Αποστολίδη (ΑΟΞ Αιγάλεω) και η επικράτηση του με 15-12 του Στάντσιου (ΕΑ Ξιφασκίας) στους «16». Στα Προημιτελικά ο Παναγόπουλος ηττήθηκε με 15-12 από τον Τζοβάνη (ΑΟΞ Αιγάλεω).

Στο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Νέων, Δέσποινα Αραπογιάννη και Δάφνη Βασιλάτου κατέλαβαν την 10η και 11η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Χρήστος Τσιτάκης κατετάγη 23ο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X