Μουντιάλ 2022: Αυτό το ποσό θα λάβει η ΑΕΚ λόγω Σιμάνσκι και Βίντα!

ΑΕΚ: Αγωνία για τον τραυματισμό του Βίντα - Έμεινε εκτός προπόνησης, αμφίβολος για τον «τελικό» της Κροατίας με το Βέλγιο
Photo Credits: INTIME

Αυτό είναι το ποσό που θα λάβει η ΑΕΚ για την συμμετοχή των Σιμάνσκι και Βίντα στην φάση των «16»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μουντιάλ του Κατάρ, μπαίνει και επίσημα στην τελική του ευθεία, ύστερα και από τα αποτελέσματα των τελευταίων αναμετρήσεων, και την πρόκριση τόσο των Μαροκινών επί των Ισπανών στα πέναλτι, όσο και αυτή των Πορτογάλων με το εμφατικό 6-1 κόντρα στην Ελβετία.

Η FIFA έχει αποκαλύψει πως φέτος ο νικητής του Παγκοσμίου Κυππέλου θα λάβει το ποσό των 42 εκατ. ευρώ, 6 περισσότερα δηλαδή από το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι σύλλογοι που αφήνουν τους παίκτες τους για να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποζημιωθούν οικονομικά στο πλαίσιο του Προγράμματος Παροχών Συλλόγων της FIFA. Το ταμείο ιδρύθηκε το 2010, με ένα μέρος των εσόδων να προορίζεται αποκλειστικά για συλλόγους που έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Τα κλαμπς, λαμβάνουν περίπου 10.000 ευρώ κάθε μέρα ανά παίκτη μόνο για την…παρουσία τους στα γήπεδα του Κατάρ, είτε αγωνίζονται είτε όχι.

Η ΑΕΚ περιμένει 420.000 λόγω Βίντα και Σιμάνσκι

Η Ένωση για την φάση των «16» του Παγκοσμίου, είχε δύο εκπροσώπους. Ο λόγος για τους Ντομαγκόι Βίντα και Νταμιάν Σιμάνσκι με τα χρώματα της Κροατίας και της Πολωνίας αντίστοιχα. Σύμφωνα λοιπόν με το Πρόγραμμα Ωφέλειας της FIFA, η ΑΕΚ θα δει τα ταμέια της να «φουσκώνουν» με το ποσό των 420.000 ευρώ.

Μπορεί ο Σιμάνσκι να μην κατάφερε να προκριθεί στους «8» μετά και την ήττα από την Γαλλία, ωστόσο ο Βίντα αναμένεται να φέρει ακόμα περισσότερο «ζεστό χρήμα» στην Ένωση χάρη στην αγχωτική πρόκριση της «χβράτσκα» επί της Ιαπωνίας.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X