Μπακάκης: Υπέστη ολική ρήξη χιαστού, χάνει όλη τη σεζόν

Μπακάκης: Υπέστη ολική ρήξη χιαστού, χάνει όλη τη σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άσχημα είναι τα νέα για τον Μιχάλη Μπακάκη αφού υπέστη τελικά ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το φιλικό του Παναιτωλικού με την Άντερλεχτ την Τρίτη (06/12) έχοντας αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τους φόβους των ανθρώπων της ομάδας του Αγρινίου, αφού έδειξε πως ο Μιχάλης Μπακάκης υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον έξι μήνες.


Κάτι τέτοιο φυσικά σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν της Superleaguge. Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε έξι παιχνίδια με την φανέλα του Παναιτωλικού φέτος.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X