Παγκόσμιο σοκ για τον Μαντσίνι! - Σκληρές διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού και Αρη τον φέρνουν στο λιμάνι

Παγκόσμιο σοκ για τον Μαντσίνι! - Σκληρές διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού και Αρη τον φέρνουν στο λιμάνι

Έγινε η... μεγάλη έκπληξη και ο Ματσίνι πιάνει σύντομα λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διαπραγματεύσεις Άρη-Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον Μαντσίνι πλέον ολοένα και πιο κοντά να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η τελική απόφαση του Ολυμπιακού θα κρίνει πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς ο Μίτσελ τον θέλει άμεσα στις προπονήσεις.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έδειχνε να έχει υποχωρήσει η υπόθεση του Αργεντινού εξτρέμ για τους Πειραιώτες, ο άσος του Άρη παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Ως γνωστόν ο Μαντσίνι βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση των Κιτρίνων και δεν υπολογίζεται μετά από όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Το όνομά του ωστόσο βρίσκεται σταθερά στη λίστα του Ολυμπιακού που είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει εξτρέμ και όλα δείχνουν πως σιγά-σιγά η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Μίτσελ άλλωστε τον θέλει άμεσα για να ενταχθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ώστε να μπορέσει να μπει στο κλίμα της ομάδας κι εκείνο που μένει να φανεί είναι πότε θα γίνει η τελική κίνηση από τους Πειραιώτες ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Άρη και ο παίκτης να… κατηφορίσει στο Λιμάνι.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X