Στο πλευρό του Ρονάλντο η Χεορχίνα: «Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά» (ΦΩΤΟ)

Στο πλευρό του Ρονάλντο η Χεορχίνα: «Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πάντα στο πλάι του Κριστιάνο η Χεορχίνα Ροντρίγκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τον Ελβετία, όμως δεν φαίνεται να… χάρηκε ιδιαίτερα που δεν είδε τον αγαπημένο της να ξεκινάει στο βασικό σχήμα του Φερνάντο Σάντος.

Ο Κριστιάνο, μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός, όμως ήταν αυτός που τράβηξε για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς ακόμα και οι φωτογράφοι της αναμέτρησης, προτίμησαν να φωτογραφίσουν εκείνον και όχι την βασική ενδεκάδα.

Στις εξέδρες βρέθηκε κι η οικογένεια του Πορτογάλου σταρ, με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, να δίνει το «παρών».

Μάλιστα, με ποστ στο Instagram εξέφρασε τη λύπη της που δεν είδε τον αγαπημένο της να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.

Δείτε την ανάρτησή της εδω

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

«Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Καθώς οι 11 παίκτες τραγούδησαν τον ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα πάνω σου.

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά. Οι φίλαθλοι δεν έχουν σταματήσει να σε αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά σου.

Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπητός σου φίλος Φερνάντο να συνεχίσουν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να ζήσουμε άλλη μια τέτοια νύχτα», έγραψε η σύντροφός του.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X