«Κιβωτός του Κόσμου»: Σε γάμους και παιδικά πάρτι το κουτί των δωρεών (VIDEO)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Σε γάμους και παιδικά πάρτι το κουτί των δωρεών (VIDEO)

«Κιβωτός του Κόσμου»: Σε γάμους & παιδικά πάρτι το κουτί των δωρεών (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για το περιβόητο πλέον κουτί της «Κιβωτού του Κόσμου» στις κηδείες, που άλλοτε συνοδευόταν από ντοσιέ και ονομαστικές λίστες και άλλοτε από μπράβους όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS.

«Αυτό που σε εμένα κίνησε την προσοχή είναι ότι (η κοπέλα) έφερε μαζί της έναν μπράβο γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον αποκαλέσω. Ένας ψηλός άνθρωπος, μεγαλύτερος σε ηλικία, με κοστούμι. Πολύ αντιπαθής στην έκφραση. Και ανέκφραστος. Δε συνομίλησε με κανέναν, δε συλλυπήθηκε κανέναν, δεν προσέγγισε κανέναν», αναφέρει καταγγέλλων.

Όπως καταγγέλλει, υπήρχε ήδη άνθρωπος της «Κιβωτού» στην κηδεία πάνω από το κουτί κι επομένως η παρουσία αυτού του απρόσιτου μαυροντυμένου άντρα όχι μόνο κίνησε την περιέργεια αλλά και κέντρισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

«Απλά καθόταν δίπλα της και κοιτούσε γύρω – γύρω στον χώρο σαν να επέβλεπε την κατάσταση ή σαν να περίμενε κάτι να προλάβει; Δεν ξέρω, εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε. Ήταν πολύ άκομψη η παρουσία του σε όλο τον χώρο. Δεν ξέρω υπάρχουν κόντρες, διαμάχες με άλλα ιδρύματα;».

«Ρίχναμε από το υστέρημά μας»

«Κύριε Ευαγγελάτε, σας πληροφορώ δεν έμπαιναν πολλά λεφτά. Εγώ σε όσες έχω πάει δεν έβαζαν τεράστια ποσά».

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X