Ράμος: «Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση στο Κύπελλο»

Ράμος: «Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση στο Κύπελλο»

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕ Αρμενίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στροφή στο Κύπελλο Ελλάδος για την ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ που φιλοξενείται την Τετάρτη (07/12, 19:00) από την Αρμενική Πειραιώς για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» ξεκινά την πορεία της στο θεσμό κόντρα σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και θέλει μόνο την πρόκριση στον επόμενο γύρο, λίγες μέρες πριν το κρισιμότατο παιχνίδι με τον Κέρκη στη Σάμο (10/12, 18:00) για το Πρωτάθλημα. Ο Άκης Χατζηαντωνίου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νίκαιας.

Ο Έντουαρντ Ράμος δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε αύριο την Αρμενική για το Κύπελλο Ελλάδος. Όπως πάντα, μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κατακτήσουμε τη νίκη».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X