Μουντιάλ 2022-Κροατία: Ο Ντάλιτς υποκλίθηκε στην αγκαλιά Βίντα-Μόντριτς-Κόβασιτς

Μουντιάλ 2022-Κροατία: Ο Ντάλιτς υποκλίθηκε στην αγκαλιά Βίντα-Μόντριτς-Κόβασιτς
Photo Credits: INTIME

Υποκλίθηκε στην αγκαλιά των Βίντα-Μόντριτς-Κόβασιτς ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς και μίλησε για την οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς υποκλίθηκε στην αγκαλιά των Βίντα-Κόβασιτς-Μόντριτς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

«Στην Κροατία υπάρχει συναδελφικότητα και οικογενειακό κλίμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ζλάτκο Ντάλιτς αναφερόμενος στην αγκαλιά των Βίντα-Μόντριτς-Κόβασιτς.

«Η Κροατία είναι μία από τις πιο οργανωμένες εθνικές ομάδς στον κόσμο σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε ακόμη ο Ντάλιτς.

«Δεν υπάρχουν καβγάδες, επεισόδια εντός αποδυτηρίων, όλοι σέβονται ο ένας τον άλλο και δουλεύουν» επισήμανε για να ευχαριστήσει στη συνέχεια εμμέσως πλην σαφώς και τον έμπειρο αμυντικό της ΑΕΚ.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί και ζούμε όλοι σαν οικογένεια. Είμαστε αληθινή ομάδα και η συμπεριφορά μας είναι η ανταμοιβή μας», συμπλήρωσε.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X