Μουντιάλ 2022: Αβέβαιο το μέλλον του Φλικ στη Γερμανία, υποψήφιος ο Τούχελ

Μουντιάλ 2022: Αβέβαιο το μέλλον του Φλικ στη Γερμανία, υποψήφιος ο Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από το Μουντιάλ 2022 έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην DFB και το μέλλον του Φλικ στον πάγκο είναι αβέβαιο. Υποψήφιος o Τούχελ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από το Μουντιάλ 2022 έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην DFB και το μέλλον του Φλικ στον πάγκο είναι αβέβαιο.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο αποκλεισμός της Γερμανίας από τη φάση των ομίλων για δεύτερο σερί Μουντιάλ έχει πέσει βαρύς στη Μάνσαφτ. Οι εξελίξεις στο γερμανικό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες, με τον διευθυντή των εθνικών ομάδων, Όλιβερ Μπίρχοφ, να αποτελεί παρελθόν.

Επίσης, το μέλλον του Χάνσι Φλικ στη θέση του προπονητή δεν είναι καθόλου σίγουρο. Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος εκτιμούσε τον Μπίρχοφ, θα λάβει μέρος στο μίτινγκ αποφάσεων της DFB. Αν δεν μείνει ικανοποιημένος από την επιλογή του διευθυντή ενδέχεται να αποχωρήσει.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, υποψήφιος για τη θέση του manager των εθνικών ομάδων μεταξύ άλλων είναι ο Ματίας Ζάμερ, ένα πρόσωπο που έχει περίπλοκες σχέσεις με τον Φλικ. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Μάλιστα, η Kicker και η Sport Bild συζητούν ήδη για τον επόμενο αντικαταστάτη του Φλικ σε περίπτωση που αποχωρήσει. Συμφωνούν πως ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Οι εξελίξεις στην DFB τις επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X