Μητσοτάκης: Το ματς που θυμήθηκε, με διαιτητή τον Μποροβήλο, στη συνάντηση με τον Αστέρα

Μητσοτάκης: Το ματς που θυμήθηκε, με διαιτητή τον Μποροβήλο, στη συνάντηση με τον Αστέρα

Το ξεχωριστό ματς που θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διαιτητή τον Μποροβήλο στη συνάντησή του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη, είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τους διοικούντες τον Αστέρα. Και εκεί, μιλώντας με τον Γιώργο Μποροβήλο, θυμήθηκε ένα… ξεχωριστό ματς.

Την Δευτέρα (5/12), ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε την Τρίπολη. Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης ήταν να επισκεφτεί και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αλλά λόγω του πιεσμένου προγράμματός του δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο, η διοίκηση του Αστέρα επισκέφτηκε τον Πρωθυπουργό στο Μαίναλο. Εκεί του έδωσε μια συλλεκτική φανέλα για τα 200 χρόνια από την Απελευθέρωση αλλά κι ένα συλλεκτικό ρολόι της ομάδας.

Ο ίδιος δεν έκρυψε το θαυμασμό του μπροστά στις κάμερες για τα δύο ξεχωριστά αυτά ενθύμια που έλαβε. Όταν έσβησαν τα φώτα, σε μια μικρή κουβέντα που είχε με τον Γιώργο Μποροβήλο, θυμήθηκε ένα ματς μεταξύ Πολιτικών και Ηθοποιών που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια στο Χαϊδάρι με τον πρόεδρο των κιτρινομπλέ διαιτητή.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X