Μουντιάλ 2022- Βραζιλία: Ο Ριτσάρλισον έμαθε στο Ρονάλντο τον πανηγυρισμό του... περιστεριού και του φίλησε τα πόδια! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022- Βραζιλία: Ο Ριτσάρλισον έμαθε στο Ρονάλντο τον πανηγυρισμό του... περιστεριού και του φίλησε τα πόδια! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την ευκαιρία να συναντήσει το ίνδαλμα του είχε ο Ριτσάρλισον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ρονάλντο συνάντησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κορέα και τον θριάμβο των Βραζιλιάνων με 4-1 ο Ριτσάρλισον, με τον επιθετικό της Τότεναμ να δείχνει στο Φαινόμενο τον περίφημο πανηγυρισμό του…περιστεριού.

Σε ένα από τα πρόσωπα του Μουντιάλ έχει εξελιχθεί ο Ριτσάρλισον έπειτα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Βραζιλία. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κορέα, του επιφύλασαν μια έκπληξη, καθώς συναντήθηκε με τον Ρονάλντο, το ίνδαλμά του, και έτσι είχε την ευκαιρία να του δείξει τον πανηγυρισμό του περιστεριού, αλλά και να του φιλήσει τα πόδια, θέλοντας έτσι να δείξει τον θαυμασμό του και να πάρει λίγη από την δύναμη τους.

Δείτε το βίντεο από την συνάντησή τους

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X