Ξέσπασμα της Εβελίνας Παπούλια για Φιλιππίδη: «Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του για να με πιστέψετε;» (VIDEO)

Ξέσπασμα της Εβελίνας Παπούλια για Φιλιππίδη: «Να σας πω για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του για να με πιστέψετε;» (VIDEO)

Σοκ προκάλεσε η κατάθεση της γνωστής ηθοποιού κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε σοκ, καθώς η ηθοποιός περιέγραψε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από εκείνον.

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη», ανέφερε, μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη επιχείρησαν να αποδομήσουν την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια, με τον ηθοποιό να υποστηρίζει ότι τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X