Μουντιάλ 2022: Πειθαρχικές διώξεις από την FIFA στην Ουρουγουάη! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Πειθαρχικές διώξεις από την FIFA στην Ουρουγουάη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πειθαρχικές διαδικασίες ξεκίνησε η FIFA κατά των Ουρουγουανών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πειθαρχικές διαδικασίες αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η FIFA κατά της Ουρουγουάης, για το «πέσιμο» των ποδοσφαιριστών της στον διαιτητή, στην αναμέτρηση με την Γκάνα, κατά την οποία οι Ουρουγουανοί έμειναν εκτός συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες της Ουρουγουάης και πιο συγκεκριμένα οι Χοσέ Χιμένες, Έντινσον Καβάνι, Φερνάντο Μουσλέρα και Ντιέγκο Γοδίν την «έπεσαν» στον διαιτητή της αναμέτρησης Ντάνιελ Σίμπερτ, επειδή δεν τους καταλόγισε πέναλτι, αφού με ακόμη ένα γκολ η «σελέστε» θα προκρινόταν στους «16» της διοργάνωσης αντί της Νοτίου Κορέας.

Επίθεση κατά της FIFA εξαπέλυσε και ο Λουίς Σουάρες ο οποίος τόνισε πως η παγκόσμια Ομοσπονδία ήταν κατά της Ουρουγουάης.

«Ξεκίνησαν χωριστές διαδικασίες εναντίον των Ουρουγουανών παικτών Χιμένες, Καβάνι, Μουσλέρα και Γοδίν», πρόσθεσε η FIFA σε ανακοίνωσή της.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουρουγουάης έχει δέκα ημέρες για να απαντήσει στη FIFA, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρό της, Γκαστόν Τεάλντι.


 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X