Προκλητική δήλωση Πορτοσάλτε για τον πυροβολισμό του 16χρονου: «Τι την θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;» (VIDEO)

Προκλητική δήλωση Πορτοσάλτε για τον πυροβολισμό του 16χρονου: «Τι την θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;» (VIDEO)

Απίστευτη δήλωση από τον γνωστό δημοσιογράφο για τον πυροβολισμό του 16χρονου από αστυνομικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον δικό του… μοναδικό τρόπο σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε το περιστατικό κατά το οποίο ένας 16χρονος στην Θεσσαλονίκη δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό.

Ο 16χρονος, έφυγε από το πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει το ποσό των 20 ευρώ, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν ενώ μάλιστα τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, με τον νεαρό να νοσηλεύεται από χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, το περιστατικό με τον πυροβολισμό.

«Εδώ θέλουμε σοβαρότητα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν ξέρω πως έγινε το περιστατικό, λένε ότι πήγε να εμβολίσει το περιπολικό, αυτά είναι υπηρεσιακά, δηλαδή αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως, προηγουμένως έχουμε μία παραβατική συμπεριφορά. Την οποία δεν θα την βγάζουμε με το αντίτιμο της παραβάσεως», είπε αρχικά.

Ο Άκης Παυλόπουλος τότε ανέφερε πως ήταν ένας πιτσιρικάς που έφυγε χωρίς να πληρώσει στο βενζινάδικο 20 ευρώ. Ο Άρης Πορτοσάλτε του απάντησε: «Τι την θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ τότε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε την ΔΙ.ΑΣ να κάνει την δουλειά της, θα κάνει την δουλειά της. Επαναλαμβάνω… Ξεκινούν να κάνουν μία καταδίωξη. Υπήρχε μία παραβατική συμπεριφορά. Δηλαδή τι θα κάνουμε τώρα; Όχι να αποφασίσουμε; Η υπερασπιστική τακτική όταν γίνεται πολιτική θέση στην «Αυγή» αρχίζει το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να σταυρώσει ποσοστό στις δημοσκοπήσει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X