Ο Λιόλιος έδωσε το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ηράκλειο του Αυγενάκη

Ο Λιόλιος έδωσε το Final-8 του Κυπέλλου μπάσκετ στο Ηράκλειο του Αυγενάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά Final-8 στο φετινό κύπελλο Ελλάδας. Αυτό ήταν το μόνο που μας χώριζε σε οργάνωση από το Ισπανικό μπάσκετ. Το έκανε η ΕΟΚ του Βαγγέλη Λιόλιου, ετοιμαστείτε για μεγαλεία. Μακάρι να είναι για καλό και να ευχαριστηθεί ο κόσμος το άθλημα σε εκείνες τις αναμετρήσεις, χωρίς να κρύβεται κανένα πρόβλημα κάτω απ’ το χαλάκι.

Δύσκολο αν σκεφτεί κανείς πως ακόμη και τώρα προέκυψε μια απόφαση που δεν βοηθά στην άνοδο της αξιοπιστίας της Ομοσπονδίας. Η διοργάνωση του Final-8 δόθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Εκεί όπου και την περασμένη σεζόν έγινε το Final-4. Μια χαρά πόλη, η Κρήτη πανέμορφη κι αγαπημένη για κάθε Έλληνα. Απλά δεν ήταν αυτοί οι λόγοι της επιλογής του Βαγγέλη Λιόλιου.

Οι μάχες που έδωσε γι’ αυτόν ο Λευτέρης Αυγενάκης πριν τις εκλογές των Ομοσπονδιών, έχουν εκτιμηθεί. Μέχρι ειδικές δυνάμεις αστυνομίας κατέβασε στους δρόμους για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην εκλογή του.

Προφανώς καμία άλλη πόλη της χώρας-εξαιρούμε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη-δεν είχε δικαίωμα στη διεξαγωγή του Final-8. Έπρεπε να πάει στο Ηράκλειο. Έτσι κι έγινε. Η Πάτρα για παράδειγμα, που είναι και η πόλη του Προμηθέα της ομάδας του Λιόλιου, δεν έχει κλειστά για να διεξαχθεί εκεί Final-8. Η βόρεια Ελλάδα, δεν έχει δικαίωμα να χαρεί μια τέτοια διοργάνωση. Όχι πως υπάρχει νόημα στο να αραδιάζουμε πόλεις που θα μπορούσαν να διοργανώσουν το Final-8. Το Ηράκλειο του Αυγενάκη για την ΕΟΚ του Λιόλιου, έπαιζε μόνο του.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X