Μουντιάλ 2022: Στα προημιτελικά η Κροατία - Κέρδισε στα πέναλτι την Ιαπωνία με φοβερό Λιβάκοβιτς!

Μουντιάλ 2022: Στα προημιτελικά η Κροατία - Κέρδισε στα πέναλτι την Ιαπωνία με φοβερό Λιβάκοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 η Κροατία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 καθώς κέρδισε στα πέναλτι την Ιαπωνία.

Ο 27χρονος γκολκίπερ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ντύθηκε… Ντάνιελ Σούμπασιτς στη διαδικασία των πέναλτι για τους Κροάτες κι όπως έκανε ο συμπατριώτης του το 2018, έτσι κι αυτός απέκρουσε τρεις εκτελέσεις της Ιαπωνίας στη «ρώσικη ρουλέτα» απ’ τα 11 μέτρα και χάρισε στην «Χρβάτσκα» άλλη μία μεγάλη πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Οι Κροάτες ήταν πολύ πιο ψύχραιμοι από την «άσπρη βούλα» επικρατώντας με 3-1, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Οι δύο ομάδες «έσβησαν» τις μηχανές τους μετά το 70’ κι άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα της παράτασης. Στην παράταση κανείς δεν έπαιρνε ρίσκα στο γήπεδο, όμως οι Ιάπωνες ήταν εκείνοι που έχασαν την πιο σημαντική ευκαιρία με το πλασέ του Μιτόμα στο 105’, με τον Λιβάκοβιτς να δείχνει εξαιρετική αντανακλαστικά αποκρούοντας με γροθιές.

Στο 120’ ο Όρσιτς είχε την καλύτερη στιγμή της στην παράταση, όμως το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί «μίλησε» η κλάση του Λιβάκοβιτς, ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Μιναμίνο, Μιτόμα, Γιοσίντα κι έστειλε με εμφατικό τρόπο τους Κροάτες στα προημιτελικά, αφού την ίδια ώρα οι Βλάσιτς, Μπρόζοβιτς και Πάσαλιτς ήταν εύστοχοι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X