Φράντσεν: «Ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξουμε τον Μαντάλινιτς»

Φράντσεν: «Ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξουμε τον Μαντάλινιτς»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της Αλίνγκσας για τον κόσμο της ΑΕΚ και τον ...ασταμάτητο Στίπε Μαντάλινιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σε καμία περίπτωση δεν έφερε χαμόγελα στην Αλίνγκσας καθώς η διαφορά των πέντε τερμάτων είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των Σουηδών, Μίκαελ Φράντσεν μιλώντας μετά το παιχνίδι στο επίσημο σάιτ της ομάδας του, στάθηκε τόσο στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ΑΕΚ όσο και στον ασταμάτητο, Στίπε Μαντάλινιτς για τον οποίον σχολίασε πως ήταν δύσκολο να τον σταματήσουν.

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ σχολίασε: «Οι Έλληνες με τις επευφημίες από το φανατικό κοινό τους, κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά ήδη από το ημίχρονο» ενώ για το τι έφταιξε και η ομάδα του έχασε, ο Φράντσεν επεσήμανε :  «Ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξουμε τον Μαντάλινιτς που πέτυχε 11 γκολ σε βάρος μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε καθόλου, ήταν…απαίσια κατάσταση. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από ότι έγινε στην Αθήνα, αν και κάναμε αξιοπρεπή προσπάθεια απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Δυσκολευθήκαμε να κλείσουμε τα κενά και η ΑΕΚ δεν έκανε όσα λάθη έγιναν από την πλευρά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε κάποια τεχνικά λάθη που μας κόστισαν. Αν χάναμε με 3 γκολ διαφορά θα είχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα με δυναμισμό και έκρηξη. Ο Μαξ Γκράνλουντ ( Σ.Σ. πρόκειται για Φινλανδό διεθνή ) πέτυχε 8 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ μας, αλλά, οι άλλοι παίκτες μας δυσκολεύθηκαν. Η άμυνα 5-1 της ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από ότι είχαμε δει στο βίντεο. Στο γήπεδο μας στο Έστραντ την Κυριακή, στο επαναληπτικό παιχνίδι, αν βρούμε την ευκαιρία να τρέξουμε, έχουμε καλές πιθανότητες. Αλλά, είναι σημαντικό να παίξουμε έτσι. Η ΑΕΚ είναι αρκετά έμπειρη ομάδα και οι δικοί μας παίκτες χρειάζονται συμπαράσταση ώστε να ξεπεράσουν το ντεζαβαντάζ που υπάρχει για εμάς ”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X