
Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ Β', έκανε πολλά λάθη και έχασε τα άχαστα, γνωρίζοντας την ήττα στην Καλλιθέα
Η ΑΕΚ Β’ των αρκετών σημαντικών απουσιών γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Καλλιθέα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.
Η ΑΕΚ Β’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό του ματς αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάτσικας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λουκίνας ευστόχησε για το 1-0 της Καλλιθέας.
Η Ένωση προσπάθησε να ισορροπήσει και να γίνει απειλητική αλλά δεν έφτασε στην ισοφάριση. Μάλιστα με την έναρξη του β’ μέρους, ο Κυνηγόπουλος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και έκανε το 2-0.
Η ΑΕΚ Β’ έχασε ευκαιρίες για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση έστω του βαθμού αλλά στο 86ο λεπτό ο Κωστανάσιος έκανε το 3-0, θέτοντας ουσιαστικά φινάλε στο ματς.
Καλλιθέα (Σίμος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Ντεμέτριους (71′ Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας (87′ Μουνιέ).
ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (19′ Τρούμπουλος), Χατζηκυριάκος (63′ Γεωργέας), Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος (67′ λ.τρ. Λέλεκας), Πάπα, Γερολέμου (46′ Γκολφίνος), Κορομηλάς, Σκόνδρας, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ θα είναι πρώτη την 4η αγωνιστική, αρκεί να…
- Η ΑΕΚ που θα αλλάξει και θα τους… αλλάξει!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Τάσος Καπετανάκος: «Να βάλουμε όλοι στην ΑΕΚ ξανά το μυαλό στο κεφάλι μας» (VIDEO)
- Γιόνσον: «Φανταστική εμπειρία η ΑΕΚ, είχα μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω»



Απίστευτη καταγγελία Μπένετ: Elite διαιτητής αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Τζέραρντ για Μπέλινγκχαμ: «Είναι πιο προχωρημένος από ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία του»

Νέα συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

«Δολοφονικές» ατάκες Μελισσανίδη σε Μαρινάκη: «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα!»

Ελένη Κακαμπούκη: «Να πετύχει και η Εθνική Γυναικών το δικό της 2004»