Πλήρωσε την απειρία της η ΑΕΚ Β', βαριά ήττα (3-0) από την Καλλιθέα

Πλήρωσε την απειρία της η ΑΕΚ Β', βαριά ήττα (3-0) από την Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ Β', έκανε πολλά λάθη και έχασε τα άχαστα, γνωρίζοντας την ήττα στην Καλλιθέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ των αρκετών σημαντικών απουσιών γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Καλλιθέα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β’ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό του ματς αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κάτσικας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λουκίνας ευστόχησε για το 1-0 της Καλλιθέας.


Η Ένωση προσπάθησε να ισορροπήσει και να γίνει απειλητική αλλά δεν έφτασε στην ισοφάριση. Μάλιστα με την έναρξη του β’ μέρους, ο Κυνηγόπουλος έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και έκανε το 2-0.


Η ΑΕΚ Β’ έχασε ευκαιρίες για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση έστω του βαθμού αλλά στο 86ο λεπτό ο Κωστανάσιος έκανε το 3-0, θέτοντας ουσιαστικά φινάλε στο ματς.

Καλλιθέα (Σίμος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Ντεμέτριους (71′ Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας (87′ Μουνιέ).

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (19′ Τρούμπουλος), Χατζηκυριάκος (63′ Γεωργέας), Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος (67′ λ.τρ. Λέλεκας), Πάπα, Γερολέμου (46′ Γκολφίνος), Κορομηλάς, Σκόνδρας, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X